Σημαντικά έργα για την Κορινθία μετά από εισήγηση του Πελοπίδα Καλλίρη

0Σημαντικά έργα για την Κορινθία, ενέκρινε ομόφωνα το Περιφερειακό Συμβούλιο, μετά από εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Πελοπίδα Καλλίρη.

Η περιοχή του Σχοίνου – Πισσίων έχει κηρυχθεί σε έκτακτη ανάγκη. Η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας εισηγήθηκε ανακατανομή πιστώσεων 270.000,00 με δύο νέα υποέργα για να γίνουν άμεσες παρεμβάσεις στο παραλιακό οδικό δίκτυο Σχοίνου – Αλεποχωρίου στα όρια του Νομού Κορινθίας, λόγω της άμεσης επικινδυνότητας του οδικού δικτύου για βελτίωση της οδικής ασφάλειας.

Παρόντες στο Περιφερειακό Συμβούλιο ήταν ο τοπικός Πρόεδρος Πισσίων κ. Ι. Γκίκας και ο Πρόεδρος του Σωματείου Επαγγελματιών Σχοίνου κ. Λάμπρου.

Εγκρίθηκε η προγραμματική σύμβαση με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, για να ολοκληρωθούν οι μελέτες για άμεσες παρεμβάσεις ελέγχου φέρουσας ικανότητας κτιρίων, γεφυρών κ.λ.π, στη γέφυρα των Καλλιάνων, στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου, στο Κέντρο Υγείας Νεμέας, στον Ιερό Ναό Αγίου Γερασίμου στο Ξυλόκαστρο, ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης.

Τέλος, εγκρίθηκε η παράταση της προγραμματικής σύμβασης με το Υπουργείο Πολιτισμού, μέχρι 31-12-2017 για την ολοκλήρωση των εργασιών στο σπήλαιο της Κλένιας.
Δημοσίευση: Ιουνίου 28, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σημαντικά έργα για την Κορινθία μετά από εισήγηση του Πελοπίδα Καλλίρη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator