ΚΙΑΤΟ: ΠΡΟΣΟΧΗ - Επικίνδυνο το νερό που φτάνει στις βρύσες των δημοτών

0



Ανάρτηση στο fb από τον πρώην αντιδήμαρχο Σικυωνίων Ν. Ζαχαρόπουλο:

-Τα προβλήματα του βρόμικου νερού που διοχετεύει η ΔΕΥΑ στους Δημότες της πόλης του Κιάτου και σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Σικυωνίων, έχει πολύ σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής.

-Σοβαρότερο γίνεται ακόμα το πρόβλημα γιατί έχει σχέση με ανθρώπινες δραστηριότητες που έχουν σχέση με τα παιδιά. Μήπως, πέραν των άλλων, προκύπτουν και προβλήματα δερματοπαθειών για τους ευαίσθητους οργανισμούς και τα παιδιά ;

-Εκτός αυτού δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στα συμφέροντα του Δήμου Σικυωνίων, τη πρόοδο και ανάπτυξη της περιοχής.

-Η επέμβαση των αρμοδίων Υγειονομικών Υπηρεσιών του Δημοσίου κρίνεται ως επιτακτική ανάγκη και άμεσα οφείλουν να δραστηριοποιηθούν και να ενημερώσουν τους Δημότες του Δήμου Σικυωνίων για την ποιότητα του νερού που καταναλώνουν και τις επιπτώσεις στην υγεία τους.

-Εκ μέρους της Δημοτικής ς αρχής επικρατεί εκκωφαντική σιωπή. Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Σταματόπουλος τις ημέρες αυτές που το σοβαρό αυτό πρόβλημα απασχολεί σοβαρά τους κατοίκους της πόλης του Κιάτου και της περιοχής, έγινε αμίλητος και άφαντος .

-Καμία ενημέρωση των Δημοτών, καμία ανακοίνωση μέσω των λογαριασμών της ΔΕΥΑ καθώς καμία ανακοίνωση στον ηλεκτρονικό πίνακα που τον χρησιμοποιούν μόνο για να προβάλλουν το ανύπαρκτο έργο τους.
Δημοσίευση: Ιουνίου 28, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: ΠΡΟΣΟΧΗ - Επικίνδυνο το νερό που φτάνει στις βρύσες των δημοτών"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator