ΒΙΝΤΕΟ: Το απίστευτο επεισόδιο-σόου της Ζωής στο Δίστομο με το «χώσιμο» στον Γερμανό διπλωμάτη

0



Το σόου της Ζωής που της χάλασε ο Γλέζος

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, επεισόδιο δημιουργήθηκε στην εκδήλωση μνήμης για τα θύματα της σφαγής στο Δίστομο, με πρωταγωνίστρια την επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωη Κωνσταντοπούλου.

Δείτε τι είπε η πρώην πρόεδρος της Βουλής στον Γερμανό διπλωμάτη και πως αντέδρασε ο Μανώλης Γλέζος.

To βίντεο δημοσιοποίησε ο γνωστός δημοσιογράφος Δημήτρης Αλικάκος στο προφίλ του στο FB σχολιάζοντας παράλληλα:

«Το αριστερό φασιστάκι, η Κωνσταντοπούλου, στάθηκε μπροστά στον Γερμανό πρέσβη και αφού έκανε το σόου της με τις «γερμανικές αποζημιώσεις», του απαγόρευσε να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων στο Δίστομο γιατί λέει έχει πάνω την γερμανική σημαία. Επικράτησε αμηχανία.
Τη λύση έδωσε αυτός που κατέβασε τη σημαία της Γερμανίας το 1941. Ο μπαρουτοκαπνισμένος Μανώλης Γλέζος.
Την έσπρωξε (σαν να της έλεγε «κάνε παραπέρα…»), και πήρε από το χέρι τον πρέσβη και τον οδήγησε ο ίδιος στο Μνημείο.
Δείτε τη σκηνή.
Είναι συγκλονιστική και άκρως συμβολική.

Respect Μανώλη Γλέζο!»

Δημοσίευση: Ιουνίου 10, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΙΝΤΕΟ: Το απίστευτο επεισόδιο-σόου της Ζωής στο Δίστομο με το «χώσιμο» στον Γερμανό διπλωμάτη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator