Στα Γιάννενα ξεκουράζεται ο πιο… κουρασμένος πρωθυπουργός στην Ιστορία της χώρας Κώστας Καραμανλής!

0



Στο Νομό Ιωαννίνων θα βρίσκεται μέχρι την Κυριακή ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Σύμφωνα με  πληροφορίες του epirusgate, ο πρώην αρχηγός της ΝΔ διανυκτέρευσε στην Αετομηλίτσα (παλιά Δέντσικο – Ντένισκο) ενώ θα επισκεφτεί και άλλες περιοχές.

Μαζί του βρίσκεται ο στενός του φίλος, πρώην γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Ζαγορίτης, ο οποίος επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ διατηρεί τη θέση του Συνηγόρου του Καταναλωτή.

Σήμερα και αύριο ο  Κωστας Καραμανλής,θα κάνει πεζοπορία στο Γράμμο και σύμφωνα με πληροφορίες του epirusgate, θα επισκεφθεί την Γράμουστα και τις λίμνες Αρρένες (Μουτσάλια).

Ο πρώην πρωθυπουργός,δεν αποκλείεται να  συναντηθεί και με τον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη,ενώ αύριο Κυριακή,είναι πολύ πιθανή ακόμη και μια επίσκεψη στην Μονή Στομίο της Κόνιτσας. Η επίσκεψη του Κώστα Καραμανλή πραγματοποιείται με άκρα μυστικότητα.

Πηγή: epirusgate.blogspot.gr
Δημοσίευση: Ιουνίου 24, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στα Γιάννενα ξεκουράζεται ο πιο… κουρασμένος πρωθυπουργός στην Ιστορία της χώρας Κώστας Καραμανλής!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator