Δημήτρης Μπίτζιος: Τα μικρά έργα στο Χιλιομόδι συνεχίζονται με τη βοήθεια του δημάρχου Αλέξανδρου Πνευματικού

0


Τα μικρά έργα στο Χιλιομόδι συνεχίζονται πάντα και με τη βοήθεια του δημάρχου Αλέξανδρο πνευματικό Ρίξαμε τσιμέντα και Βάλαμε και πλάκες όπου χρειαζόντουσαν και συνεχίζουμε ,ενώ ρίξαμε και δύο μπετονιέρες στο εκκλησάκι της Αγίας τριάδας,Θα συνεχίσουμε στο σταθμό την καινούργια πλατεία που φτιάχνουμε και την παιδική χαρά Που είναι σε άθλια κατάσταση χωρίς να φταίει όμως ο Δήμος!ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ..

Δημοσίευση: Ιουνίου 06, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δημήτρης Μπίτζιος: Τα μικρά έργα στο Χιλιομόδι συνεχίζονται με τη βοήθεια του δημάρχου Αλέξανδρου Πνευματικού"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator