ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ…

0











Σε μία προσπάθεια και φέτος να κρατηθεί με το πνεύμα της εποχής και να διαγνώσει τι με τις νέες μεθόδους και οράματα για αυτήν την πόλη διοργάνωσα και φέτος και ολοκληρώθηκε για έκτη συνεχή φορά το διεθνές φεστιβάλ αρχιτεκτονικών σχολών στην πόλη της Κορίνθου.

Ένα καράβι ιδεών και προτάσεων για το χώρο της προκυμαίας και για το παραλιακό μέτωπο Λουτρών αλμυρής.

Όμως αυτό το καράβι που είχε περίπου 100 φοιτητές και παγκοσμίου φήμης καθηγητές και ερευνητές που εκτός από τις ιδέες των έδωσε τη ζωή σε αυτήν την πόλη για 10 μέρες ήρθε πριν από το αναμενόμενο κρουαζιερόπλοιο που η δημοτική αρχή περιμένει να τους προσφέρει drinks και giositos, να περάσουν για 5 ώρες σε αυτήν την πόλη την καθαρή και να δουν τα όμορφα σκυλάκια της παντού .

Για αυτούς τους φοιτητές και καθηγητές ούτε μία πορτοκαλάδα κύριε Πιέτρη!!!

φυσικά για τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο τουρισμού δεν πρόλαβε να χαιρετήσει αυτούς τους επισκέπτες και τουρίστες ούτε και στο Κοκκώσι του Δήμου του που ηρθαν να δουν επιτόπου τους χώρους που εργάσθηκαν επι ένα χρόνο και έδωσαν τις προτάσεις τους αλλά ουτε αυτός αλλά και οι υπόλοιποι σύμβουλοι δεν ήρθαν στην έκθεση στο επιμελητήριο να τις δούν.

Αλήθεια κύριοι σύμβουλοι αυτός είναι ο ρόλος σας στην τοπική αυτοδιοίκηση να μην παρακολουθείτε τα δρώμενα και να κόβεται μόνο κορδέλες για έργα που δεν θα ήθελα να επεκταθώ για γεγονότα ιδέες προτάσεις.

Είστε τόσο καλοί που να μη λαμβάνεται υπόψη σας γνώμες και προτάσεις αλλονών είστε τόσο πεφωτισμένοι?

φυσικά το "Yes sir» προς τον απόλυτο άρχοντα Αλέξη είναι σαν το «Ναι σε όλα» του άλλου Αλέξη και δεν σας επιτρέπει να ανεξαρτητοποιείται και να δείτε το συμφέρον αυτού του τόπου.

Ο δήμαρχος μας που πέρση μας υποσχέθηκε λαγούς και πετραχήλια για την επόμενη έκδοση του φεστιβάλ φέτος ούτε καν απάντησε στο πανεπιστήμιο που ζήτησε την συνδιοργάνωση γιατί ο κύριος δήμαρχος με τα 18 εκατομμύρια αποθεματικό δεν πλήρωσε την μελέτη που έκανε το πανεπιστήμιο πριν 7 χρόνια και τόσο πολύ καυχήθηκε στις τότε εκλογές δεν θέλει να πληρώσει και απαγορεύει σε όλους σας να παρακολουθήσετε αυτά τα δρώμενα, άλλος λόγος πιστεύω δεν υπάρχει.

Τέλος ευχαριστώ όλους όσους συνεβαλλαν σαν χορηγοί σ αυτήν την εκδήλωση και είναι οι ακόλουθοι,

το Επιμελητήριο Κορινθίας για τη φιλοξενία,

τη Στρατιωτική Λέσχη ,

την εταιρεία niko helm ,

την Ευροπτηνοτρτροφική Χ.ΤσαούσηςΑΕ

την εμποροβιομηχανία Δριτσα Καγκλη ΑΕΒΕ

την πιέτρης ΑΕ

την Ανδρούτσος group

ΜΑΡΡΑΣ Α.Ε.

το ΚΤΕΟ Πιτσάκης

την τυροκομική Δεδεμπίλης

Ο Διευθυντής οργανωτικού

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΕΖΕΡΛΗΣ
Δημοσίευση: Ιουνίου 06, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ…"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator