ΝΑΥΠΛΙΟ: Παραιτήθηκε και ξε-παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αυγουστόπουλος ή αντικαταστάθηκε και ξε-αντικαταστάθηκε;

0



Στην αρχική πρόσκληση του αυριανού Δημοτικού Συμβουλίου το θέμα υπ. αριθ. 24 προέβλεπε "Περί ορισμού προέδρου Λιμενικού Ταμείου".

Μετά από λίγες ώρες βγήκε νέα πρόσκληση που το 24ο θέμα εξαφανίστηκε τελείως από την πρόσκληση...

Κάτι προφανώς μεσολάβησε, δεν πρέπει να μάθουμε; Ένα από τα πλέον κύρια πόστα της διακυβέρνησης του Δήμου είναι αυτό του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου.

Ο Πρόεδρος του Λιμενικού που απουσίαζε από όλες τις εκδηλώσεις στο Mediterranean Yacht Show και κάποιοι είπαν τότε ότι ούτε καν είχε προσκληθεί.

Υπάρχει σε εξέλιξη μια εσωτερική "φαγούρα" ας την ονομάσω για την ώρα, μεταξύ όλων αυτών που έχουν μαζευτεί γύρω από το Δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο και ο καθένας θέλει να ισχυροποιήσει τη θέση του.

Δε λέω κάτι καινούργιο, μικρός ο τόπος μας, τα πάντα, έστω με καθυστέρηση μαθαίνονται, άλλωστε, όσο μεγαλώνει η αυλή μεγαλώνουν και τα προβλήματα.

Παλιά ο κύριος Αυγουστόπουλος μου έκανε την τιμή και μου απαντούσε, ελπίζω να το κάνει και τώρα, είναι ένα θέμα που αφορά τον ίδιο πρώτιστα και εννοείται ότι δεν είναι ένα θέμα που προέκυψε από λάθος της γραμματέως που δακτυλογράφησε την πρόσκληση...

Καλές μπουνάτσες...

Prefadoros

Η πρώτη πρόσκληση:

Η δεύτερη λίγες ώρες μετά:


Δημοσίευση: Ιουνίου 20, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΝΑΥΠΛΙΟ: Παραιτήθηκε και ξε-παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αυγουστόπουλος ή αντικαταστάθηκε και ξε-αντικαταστάθηκε;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator