ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

0


Η μεταρρύθμιση που προτείνει "Δημιουργία, ξανά!" για τους Δήμους, προβλέπει απεμπλοκή της κεντρικής διοίκησης από τα οικονομικά τους. Οι Δήμοι θα εισπράττουν τα δημοτικά τέλη και μ΄ αυτά θα πορεύονται. Οι υπάλληλοι των Δήμων θα είναι δημοτικοί υπάλληλοι, όχι δημόσιοι. Για να πάρει μέρος στις εκλογές ένας υποψήφιος δήμαρχος οφείλει να έχει καταθέσει αναλυτικό προϋπολογισμό για τις υπηρεσίες που θα προσφέρει στους πολίτες και για το κόστος τους (θα περιλαμβάνεται και η αμοιβή του), ο οποίος θα είναι δεσμευτικός. Ετήσια παρέκκλιση άνω του 5% συνεπάγεται αυτόματα έκπτωση από το αξίωμα. Άρα οι δημότες θα ξέρουν ποιο θα είναι το κόστος συλλογής των απορριμμάτων και πώς θα γίνεται αυτό. Αν θέλουν να το πληρώνουν 4 φορές πάνω από όσο το αναλαμβάνει ένας ιδιωτικός φορέας, ας το πληρώνουν. Αυτοί όμως, όχι εγώ.

Υ.Γ. Όσοι προτείνουν διάφορα ευφάνταστα για να λυθεί το πρόβλημα των σκουπιδιών, ξεχνούν το βασικό: ας μας πουν οι Δήμοι πόσους υπαλλήλους έχουν προσλάβει τα τελευταία 20 χρόνια ως εργάτες καθαριότητας και μετά από μερικούς μήνες τους τακτοποίησαν σε γραφεία, αφήνοντας τις θέσεις κενές, για να προσλάβουν άλλους, και να επαναλαμβάνεται η ίδια πατέντα;

Δημοσίευση: Ιουνίου 23, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator