Θα φτάσει και στις κρεβατοκάμαρες η αντιπαράθεση στην Κόρινθο...!

0


Πολύ νωρίς, πολύ άσχημα και με τρόπο που δεν αρέσει σε κανένα άνοιξε η εκλογική αντιπαράθεση στον δήμο Κορινθίων.

Και είναι απο τις ελάχιστες φορές που ο δήμαρχος της πόλης, δεν επιτέθηκε αλλά αμύνθηκε.

Και αμύνθηκε για να υπαρασπιστεί την οικογένεια του που και πάλι δέχθηκε αναίτια επίθεση.

Η αντιπαράθεση ξεκίνησε χαμηλά και όλα δείχνουν ότι θα πέσει ακόμα παρακάτω, όσο θα περνά ο χρόνος.

Για επικοινωνιακούς λόγους που γνωρίζει ο ίδιος και οι συνεργάτες του ο επικεφαλής της μειοψηφίας κ.Βασίλης Νανόπουλος αποφάσισε να σπάσει...αυγά και έκανε προσωπικές αναφορές σε όσους θεωρεί ότι είναι το λεγόμενο "σύστημα Πνευματικού".

Τους κατηγόρησε όλους για διαπλοκή και διαφθορά.

Ακόμα και οι θεατρικές αναζητήσεις της Ελένης Πνευματικού..απέκτησαν μορφή σκανδάλου μετά απο 30 χρόνια δράσης στον χώρο αυτό.

Πολιτικά ανορθόδοξη λογική αλλά αυτό αποφάσισε.

Χωρίς να το υπολογίσει ή ακόμα και να το εντοπίσει έκανε ένα πολύ μεγάλο δώρο στον άνθρωπο που υποτίθεται θέλει να ρίξει...

Αγνοώντας συσχετισμούς και ισορροπίες στο στρατόπεδο Πνευματικού κατάφερε μέσα σε λίγη ώρα να δημιουργήσει συσπείρωση γύρω απο τον δήμαρχο και να στρέψει πολύ κόσμο επιθετικά απέναντι του.

Στην προσπάθεια του να εκθέσει τον Νίκο Σταυρέλη, επιτέθηκε στην γυναίκα του, την κουνιάδα του και τον ίδιο.

Πολύ "σοφή" αυτή η επιλογή θα λέγαμε, θέλει τέχνη να το καταφέρεις αυτό όταν μάλιστα έχεις ακούσει ότι ο Νίκος Σταυρέλης, κινείται στην κατεύθυνση να είναι υποψήφιος δήμαρχος.

Οταν όμως κυριαρχεί το πάθος στην πολιτική τα λάθη είναι πολλές φορές μοιραία.

Τώρα ο ασκός του Αιόλου άνοιξε και δικαιωματικά ο δήμαρχος θα σηκώσει το ίδιο ακριβώς γάντι που πέταξε ο κ.Νανόπουλος.

Η συνέχεια θα είναι συναρπαστική.

Ομως το σύνολο των δημοτικών συμβούλων θέλει να κρατήσει αποστάσεις απο όλα αυτά και και ιδιαιίτερα οι σύμβουλοι της μειοψηφίας δεν θέλουν να χρεωθούν την νέα πολιτική του κ.Νανόπουλου και δηλώνουν άρνηση.

Οπως αποστάσεις κρατούν σχεδόν οι πάντες και κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος που δεν θέλει την Κόρινθο να μετατραπεί σε Αμέρικαν μπάρ, γνωρίζοντας ότι είναι θέμα χρόνου η αντιπαράθεση να φτάσεις στις κρεβατοκάμαρες.

Και εκεί πλέον θα παιχθούν δράματα...!

Διότι σε αυτή την πόλη όσο και να ψάξεις δεν θα βρείς ΚΑΝΕΝΑ αναμάρτητο να πετάξει την πέτρα!!!!

Το 2014 απο την πλευρά της παράταξης του κ.Νανόπουλου, ο δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός λίγο-πολύ αφέθηκε να εννοηθεί ότι είναι...σκανδαλιάρης...!

Ολοι το θυμούνται αυτό.

Χρειάστηκε τεράστια προσπάθεια του Σταυρέλη, δική μου, του Παύλου Μάρκελλου να τον κρατήσουμε μακριά απο τέτοια αντιπεράθεση, στην οποία είχε και δίκιο να αντιδράσει.

Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα συμβεί το ίδιο.

Οταν η πολιτική πάει στις κουζίνες και τις κρεβατοκάμαρες των εμπλεκομένων, όταν μπαίνει μέσα στις οικογένειες τότε κάθε αντιδράση στο δικό μου μυαλό είναι λογική.

Και δεν θα έχει καμία σημασία ποιός άναψε την φωτιά αλλά ποιός θα μπορεί να την κάνει πυρκαγιά..!

Και είναι γνωστό εκ των προτέρων ποιός έχει αυτή την δυνατότητα...

Γ.Λ.
Μαϊος 2017
Street Life
Δημοσίευση: Ιουνίου 03, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Θα φτάσει και στις κρεβατοκάμαρες η αντιπαράθεση στην Κόρινθο...!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator