Δεν υπήρχε αυταπάτη, αλλά απλά απάτη

0



«Εμείς το ομολογούμε. Λέμε ότι η χώρα βρίσκεται σε κηδεμονία, επιτροπεία. Ουσιαστικά στα δημοσιονομικά συγκυβερνάμε με τους θεσμούς, με την τρόικα. Πολλές φορές μας πιάνουν το χέρι και μας γράφουν το νομοσχέδιο. Οι προηγούμενες κυβερνήσεις έλεγαν ότι αυτά τα προγράμματα είναι ευλογία».

Τάδε έφη Κώστα Ζαχαριάδης, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, από αυτούς που λέμε… Ταλιμπάν του Τσίπρα, δηλαδή που υποστηρίζουν το κυβερνητικό έργο ακόμη κι αν πρέπει να κάνουν δεκάδες κωλοτούμπες. Ακόμη κι αν πρέπει να πουν ψέματα, να ξεφτιλιστούν, ακόμη κι αν ο κόσμος τους φτύσει αυτοί είναι εκεί για την καρέκλα.

Ο εν λόγω κύριος είναι από αυτούς που η αριστερά έχει σωρό. Κομματικός που εκτός κυβέρνησης ούρλιαζε και τώρα έχει γίνει το παιδί των δανειστών για να κρατήσει τη θέση του. Είναι το alter ego του Τσίπρα και τόσων άλλων υπουργών που το μόνο τους παράσημο ήταν ότι χαρακτηρίζονταν… αριστεροί.

Δεν έχουμε τίποτε με τον Ζαχαριάδη. Ένας ακόμη δήθεν αριστερός είναι από πολλούς που πούλησαν αριστεροσύνη κι έδωσαν ψεύτικες υποσχέσεις για να κατακτήσουν την εξουσία. Όταν έχεις έναν ολόκληρο πρωθυπουργό να είναι τόσο προκλητικά ψεύτης και πολιτικός απατεώνας, το να ακούς τον Ζαχαριάδη να ομολογεί το αυτονόητο με τόσο κυνισμό, είναι στάλα στον ωκεανό.

Η δήλωσή του για τα γραμμένα από την τρόικα νομοσχέδια είναι απλά η επιβεβαίωση ότι δεν υπήρχε αυταπάτη, αλλά απλά απάτη. Ήξεραν από το 2010 τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Γνώριζαν ότι έτσι είναι τα πράγματα αλλά έκαναν τα πάντα για να δημιουργήσουν έναν ψεύτικο κόσμο που ο ελληνικός λαός θα πίστευε. Νέοι σαν τον Ζαχαριάδη, στρατευμένοι σ’ αυτή την άθλια αριστερά, ήταν πρώτοι στους δρόμους και διαμαρτύρονταν. Αυτοί έκλειναν βουλευτές και υπουργούς σε γραφεία, τους προπηλάκιζαν και τους εξύβριζαν.

Τέτοιοι τύποι, με αρχηγό τον πρόεδρο του 15μελούς, έβγαλαν στους δρόμους τους μπάχαλους το 2008 κι έριξαν την τότε κυβέρνηση στο όνομα Γρηγορόπουλου.

Τέτοιοι και χειρότεροι εξευτέλισαν κάθε εθνική, πατριωτική προσπάθεια την περίοδο 2012-2014. Κάτι τέτοιοι ήταν μπροστά στην προσπάθεια στοχοποίησης ανθρώπων όπως ο Σαμαράς, ο Παπαδήμος, ο Στουρνάρας ή κάθε άνθρωπος σ’ αυτόν τον τόπο που πίστευε ότι μόνο με προσπάθεια κι αγώνα θα βγει η χώρα από την κρίση. Τέτοιοι «νέοι» φώναζαν για Γερμανοτσολιάδες, προδότες που πρέπει να λιντσαριστούν γιατί η χώρα είναι σε επιτροπεία.

Απλά ο Ζαχαριάδης σήμερα είπε αυτό που όλοι ξέρουμε. Ότι η Ελλάδα όσο είναι σε επιτροπεία δεν θα είναι κυρίαρχη και θα της γράφουν τα μνημόνια. Κι ότι το Γενάρη του 2015 οι Έλληνες έκαναν ένα εγκληματικό λάθος. Πίστεψαν το καταφανές ψέμα και γύρισαν τη χώρα πίσω.

Αν δεν υπήρχε η παρένθεση Τσίπρα τώρα κανείς δεν θα μας έγραφε μνημόνια, ο πρωθυπουργός θα ήταν απλά ένα αριστερό σκυλάκι που γαυγίζει αλλά δεν δαγκώνει και ο Ζαχαριάδης θα έψαχνε να βρει καμιά δουλειά για να βγάλει κανένα ένσημο...

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιουνίου 03, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δεν υπήρχε αυταπάτη, αλλά απλά απάτη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator