Η Πρωτοβουλία Πολιτών Κορίνθου για τον Γιάννη Στεφανόπουλο

0



Ένας φίλος  έφυγε πρόωρα από κοντά μας. Ο συναγωνιστής μας, τοπικός σύμβουλος με την Πρωτοβουλία στο Λέχαιο, Γιάννης Στεφανόπουλος, μετά από πολύχρονη μάχη για την ζωή του, δεν τα κατάφερε. Ένας ευαίσθητος άνθρωπος, αγωνιστής της ζωής δεν άντεξε άλλο.

Καλό ταξίδι Γιάννη.  Κουράγιο στους ανθρώπους σου που πάλεψαν μαζί σου. Θα σε θυμόμαστε για πάντα για την αλληλεγγύη που έδειξες στην ζωή σου, την οποία προσέθεσες στη Πρωτοβουλία.

Η κηδεία θα γίνει σήμερα Παρασκευή 2/6 στις 5 μ.μ. στο Λέχαιο.

Πρωτοβουλία Αλληλέγγυων Πολιτών στον Δήμο Κορινθίων
Δημοσίευση: Ιουνίου 02, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η Πρωτοβουλία Πολιτών Κορίνθου για τον Γιάννη Στεφανόπουλο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator