Ρουσόπουλος... για εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ (Με τις ευλογίες Καραμανλή)

0



Επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις παύουν να είναι συμπτώσεις. Ειδικά στην πολιτική επαναλαμβανόμενες μαχαιριές δεν είναι ατύχημα αλλά οργανωμένο σχέδιο δολοφονίας. Και κάπως έτσι η καραμανλική πτέρυγα της ΝΔ, οι εντός της Βουλής και οι εκτός αυτής φαίνεται ότι έχουν βαλθεί να στηρίξουν τον τελειωμένο Αλέξη.

Φαίνεται ότι θέλουν πάση θυσία να κρατήσουν τον Τσίπρα στην εξουσία για άλλα δύο χρόνια τουλάχιστον, καίγοντας την προσπάθεια που γίνεται στη ΝΔ για να φύγει η χολέρα.

Προφανώς δεν βλέπουν τις δημοσκοπήσεις ή δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα, με την κοινωνία. Κάποιοι έκαναν τεράστιες περιουσίες την περίοδο 2004-2009 και ζουν σε χρυσά σπίτια με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αντιληφθούν ότι ο κόσμος από τώρα φωνάζει «δεν σε θέλει ο λαός, πάρ' την Περιστέρα σου και μπρος».

Ένα καλό παράδειγμα για τους σαμποτέρ της Νέας Δημοκρατίας είναι ο Θόδωρος Ρουσόπουλος ο οποίος επανεμφανίστηκε μετά την υπόθεση του Βατοπεδίου κι αισθάνεται δικαιωμένος με αποτέλεσμα να πουλάει την καραμανλική πραμάτεια του, προφανώς για να τον ξαναθυμηθεί ο λαός (και ο Κυριάκος) και να τρουπώσει σε κανένα ψηφοδέλτιο.

Ο «γιος του ταχυδρόμου», που ξεκίνησε από το δυαράκι στην Καισαριανή για να... καταλήξει σε μια ταπεινή βίλα (με τον ιδρώτα της εργασίας του βεβαίως) αποφάσισε να στηρίξει εμμέσως την κυβέρνηση Τσίπρα. Αντί κάθε στέλεχος που πιστεύει στη ΝΔ να βγαίνει και να τσακίζει την κυβέρνηση, κάποιοι με εύσχημο τρόπο βάζουν πλάτη.

Ο στενός συνεργάτης του Καραμανλή, δεξί του χέρι, έσπασε τη σιωπή του σε μια κυριακάτικη εφημερίδα, για να μας πει ότι πιστεύει πως ο Τσίπρας θα ολοκληρώσει την τετραετία του. Θεωρεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα προσπαθήσει να εξαντλήσει την τετραετία και η άποψή του είναι ότι ο Πρωθυπουργός ελπίζει σε αλλαγή κλίματος που μπορεί να του φέρει αξιοπρεπές ποσοστό στις επόμενες εκλογές προκειμένου να παραμείνει ο ένας από τους δύο ισχυρούς πόλους.

Τρομερή πολιτική ανάλυση, σαν κι αυτές που έκανε και την περίοδο διακυβέρνησης Καραμανλή γι' αυτό ο Γ. Παπανδρέου πήρε 45%.

Κάνει λόγο για εκτεταμένη προδοσία, από ανθρώπους που ήταν γύρω από την πολιτική εξουσία την εποχή κατά την οποία ξέσπασε η υπόθεση του Βατοπεδίου και παραδέχεται ότι η τότε κυβέρνηση δεν εκτίμησε σωστά το μέγεθος της σκευωρίας. Επίσης αποκαλύπτει ότι αναγκάστηκε να εκποιήσει σχεδόν τη μισή του περιουσία για να επιβιώσει, ενώ αποκλείει την επιστροφή του Κ. Καραμανλή στην ηγεσία της Ν.Δ., αλλά δεν αποκλείει την επιστροφή του στην πολιτική.

Φοβερός ο Θόδωρος του Κώστα, τρομερή κριτική στον Τσίπρα και προαναγγελία επανόδου του ιδίου και μπορεί και του εκδρομέα της Ραφήνας.

Από την άλλη, σας ενημερώσαμε για τον γίγαντα της πολιτικής σκέψης Αντώναρο ενώ έσκασε μύτη και η Κ. Παπακώστα που έγραψε άρθρο για το τι θα έκανε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής αν ζούσε. Στη λογική δηλαδή, αν ζούσε και ο Βενιζέλος μπορεί να κάναμε εισβολή στην Άγκυρα.

Μα δεν είναι καθόλου σοβαρά πράγματα αυτά. Οι πέριξ της Νέας Δημοκρατίας πρέπει να σοβαρευτούν. Και ειδικά οι Καραμανλικοί. Δεν μπορεί να βάζουν πλάτη όλοι οι άλλοι και να έχουμε μια «μαύρη» τρύπα μέσα στο κόμμα. Δεν μπορεί ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού και διάφορα εξαπτέρυγά του να κάνουν δηλώσεις διχασμού του κόμματος και να υπάρχουν άλλοι που στηρίζουν τον Κυριάκο με προσωπικό κόστος και θυσίες.

Ας ξεκαθαρίσουν τι θέλουν. Και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ δεν μπορεί να είναι. Ούτε να προκαλούν άνθρωποι σαν τον Ρουσόπουλο λέγοντας ότι έχασαν τη μισή τους περιουσία. Είναι άλλωστε τόσο μεγάλη που δεν έχασαν και πολλά σε αντίθεση με τους πραγματικούς πατριώτες.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιουνίου 02, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ρουσόπουλος... για εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ (Με τις ευλογίες Καραμανλή)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator