Σήμερα τα ξημερώματα έφυγε από την ζωή ένα λιοντάρι του εθνικού χρέους

0Σήμερα τα ξημερώματα έφυγε από την ζωή ένα λιοντάρι του εθνικού χρέους, ο Υποδιοικητής της ΕΛΔΥΚ στην επική μάχη κατά του Αττίλα ΙΙ, Ταξίαρχος (ε.α.) Παναγιώτης Σταυρουλόπουλος. Θα πάρει αναφορά από τον Σταυριανάκο, τον Σταμπουλή, τον Κέδρο και τους συντρόφους τους στην Νήσο των Μακάρων.
Ο κόσμος της αφασίας,της ψευτοπροόδου και του "άρατε πύλας" στον εχθρό, αμφιβάλλω αν τους γνωρίζει.
Όταν γραφτεί η αληθινή πλήρης Ιστορία του Πολέμου της Κύπρου, ο Σταυρουλόπουλος, οι συμπολεμιστές του και η Μάχη της ΕΛΔΥΚ θα εγγραφούν στις ίδιες δέλτους με το Μανιάκι και το ύψωμα 731. Ισοϋψείς στην ανδρεία με όλους τους μεγάλους του μαχόμενου πατριωτισμού.
Αθάνατος!
Δημοσίευση: Ιουνίου 11, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σήμερα τα ξημερώματα έφυγε από την ζωή ένα λιοντάρι του εθνικού χρέους"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator