Δήλωση Στάθη Γκουρβέλου ενόψει των εκλογών της ΕΠΣ Κορινθίας

0Πλησιάζοντας στο χρόνο των εκλογών για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της Ε.Π.Σ.Κορινθίας και καθώς ο κύκλος των επαφών μας με τα σωματεία έχει διευρυνθεί,ολοένα και πιο πολύ εμπεδώνεται στη συνείδησή μας η βεβαιότητα για την ορθότητα του εγχειρήματός μας,τη δυναμική των επιχειρημάτων μας και την ευρύτατη προοπτική του οράματος μας,που εμπνέεται και μπολιάζεται από τις πραγματικές ανάγκες που εκφράζουν τα σωματεία και από την επιθυμία τους για το καινούργιο και ξεχωριστό.

Καλούμε όλους τους παράγοντες,προπονητές,παίκτες να αγκαλιάσουν τις αρχές και τα ιδανικά της Ενωτικής Κίνησης ώστε να πραγματωθεί η επιθυμία όλων μας για την Αναμόρφωση του Κορινθιακού ποδοσφαίρου με γενναίες θεσμικές αλλαγές,διαφάνεια και δημιουργικό πνεύμα αλληλεγγύης και προσφοράς.

Στάθης Γκουρβέλος

Επικεφαλής Ενωτικής Κίνησης για την Αναμόρφωση του Κορινθιακού ποδοσφαίρου
Δημοσίευση: Ιουνίου 20, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δήλωση Στάθη Γκουρβέλου ενόψει των εκλογών της ΕΠΣ Κορινθίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator