ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ: Συνεδρίαση με θέμα «Η Προστασία του Κορινθιακού Κόλπου» χωρίς τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας !!!

0


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ για τη σημερινή συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιβάλλοντος, την οποία συγκαλεί η Πρόεδρος κ. Αικατερίνη Ιγγλέζη, με θέμα «Η Προστασία του Κορινθιακού Κόλπου».

Στη συνεδρίαση έχουν προσκληθεί ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ιωάννης Τσιρώνης, στελέχη άλλων συναρμόδιων Υπουργείων, οικολογικές οργανώσεις της Κορινθίας και επιστημονικοί φορείς, αλλά όχι οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ο «αποκλεισμός» της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε ένα τόσο σημαντικό θέμα για την περιοχή μας είναι πρωτόγνωρος και δεν μπορεί παρά να υποκρύπτει εμπάθεια. Δε θα ήταν, μάλιστα, υπερβολή να οδηγηθεί κανείς στο συμπέρασμα ότι γίνεται με σκοπιμότητα, προκειμένου να μην υπάρξει καθολική ενημέρωση επί του συγκεκριμένου θέματος. Όμως, η μη ύπαρξη του κατάλληλου συντονισμού των εμπλεκόμενων φορέων, αναπόφευκτα, θα οδηγήσει στην αποτυχία εξεύρεσης των πιο κατάλληλων μέτρων και δράσεων για την προστασία και διάσωση της περιοχής και την επίλυση του προβλήματος.

Τέτοιες «πρωτοβουλίες» κρίνονται και είναι καταδικαστέες, σίγουρα δεν προάγουν το διάλογο και οπωσδήποτε δε συνεισφέρουν στη σφαιρική και σοβαρή αντιμετώπιση αυτών των σημαντικών φαινομένων από όλους τους καθ’ ύλην αρμόδιους φορείς.  

Γραφείο Τύπου Αντιπεριφερειάρχη
Δημοσίευση: Ιουνίου 01, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ: Συνεδρίαση με θέμα «Η Προστασία του Κορινθιακού Κόλπου» χωρίς τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator