Πανελλήνια Εκπαίδευση Εθελοντών Ερυθρού Σταυρού

0




9η Πανελλήνια Εκπαίδευση και 5η Πανελλήνια Εκπαίδευση Εκπαιδευτών
Με απόλυτη επιτυχία και με πολύ γνώση ολοκληρώθηκε η 9η Πανελλήνια Εκπαίδευση (12-25 Ιουνίου) και 5η Πανελλήνια Εκπαίδευση Εκπαιδευτών (20-25 Ιουνίου) του Τομέα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Η εκπαίδευση και των δύο πανελληνίων πραγματοποιήθηκε στην πόλη των Καλαβρύτων και συμμετείχαν περισσότεροι από 150 εθελοντές από όλη την Ελλάδα.

9η Πανελλήνια Εκπαίδευση
H εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε απο τον Γερμανικό Ερυθρό Σταυρό στα αντικείμενα της "Επιτελικής και επιχειρησιακής διοίκησης ομάδων" και της "Επιχειρησιακής Διοίκησης Διμοιρίας", σύμφωνα με επικαιροποιημένα πρότυπα του Γερμανικού Ερυθρού Σταυρού. Οι εκπαιδευόμενοι αξιολογήθηκαν και απέκτησαν πιστοποίηση στα ανωτέρω αντικείμενα.

5η Πανελλήνια Εκπαίδευση Εκπαιδευτών
Η εκπαίδευση και ανάδειξη εκπαιδευτών πραγματοποιήθηκε απο πιστοποιημένους απο τον Γερμανικό Ερυθρό Σταυρό, Εκπαιδευτές Εκπαιδευτών του ΕΕΣ. Οι υποψήφιοι εκπαιδεύτηκαν και αξιολογήθηκαν σε σύγχρονες τεχνικές εκπαίδευσης ενηλίκων και οι επιτυχόντες απέκτησαν πτυχίο «Εκπαιδευτή Πρώτων Βοηθειών και CPR/AED» του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κορίνθου συμμετείχε με 6 εθελοντές στην εκπαίδευση διοίκησης ομάδας και διμοιρίας και με 2 εθελοντές στην ανάδειξη εκπαιδευτών. Θερμά συγχαρητήρια στους συναδέλφους που συμμετείχαν στην εκπαίδευση και έπειτα από αξιολόγηση και σκληρή εκπαίδευση, κατέκτησαν πολύτιμες γνώσεις και δεξιότητες για το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κορίνθου

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Περιφερειακό Τμήμα Κορίνθου
ΣΩΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ, 
ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ & ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ
Κύπρου 89 Τ.Κ. 201 00
Τηλ: 27410-23209 κιν: 6944-229905, Fax: 27410.249.98
site: www.samarites.gr, e-mail: korinthos@samarites.gr 
Δημοσίευση: Ιουνίου 29, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πανελλήνια Εκπαίδευση Εθελοντών Ερυθρού Σταυρού"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator