ΚΙΑΤΟ: Αφρικάνικα παραμύθια στο 2ο Φεστιβάλ Παραμυθιών

0
Στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Παραμυθιών, Κιάτο 2017, η Μαρία Παπανικολάου αφηγείται Αφρικάνικα παραμύθια για λιλιπούτειους φίλους, 2 έως 8 ετών!

Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017
Ώρα: 19.00 – 20.00

Αχ, βρε μάνα, πάρε μου ένα τύμπανο – Η κουβέρτα, η αγελάδα και η μηλιά
Ένα χωριό χωρίς … ήλιο.
Παραμύθια γεμάτα ρυθμό και αφρικάνικα χρώματα, γέλιο, παιχνίδια και κέφι για μικρά παιδιά και για όσους αγαπούν τους ρυθμούς της ζούγκλας και του αιώνιου καλοκαιριού της Αφρικής!


Λίγα λόγια για τα Αφρικάνικα παραμύθια…
Η Αφρική μας χαρίζει πολλές και πλούσιες ιστορίες που γοητεύουν το κοινό. Τα παραμύθια της Αφρικής είναι «ζωντανά» κομμάτια ιστορίας και πολιτισμού, αφού πολλά από αυτά φέρουν χαρακτηριστικά από τον τόπο και τον ξεχωριστό τρόπο ζωής των ανθρώπων της. Σε μια παγκόσμια γλώσσα τα παραμύθια της Αφρικής μας ενώνουν και γοητεύουν μέσα από την διαφορετικότητά τους…
Διάρκεια: 1 ώρα


Η Μαρία Παπανικολάου (https://mariastoryteller.blogspot.gr/) αφηγείται εδώ και 14 χρόνια. Οι παραστάσεις αφήγησης της Μαρίας απευθύνονται σε παιδιά και μικτό κοινό και προσαρμόζονται ανάλογα με τις περιστάσεις. Είναι εμπνευσμένες από την ελληνική ιστορία και το λαϊκό μας πολιτισμό αλλά και την πλούσια παγκόσμια προφορική παράδοση.

"Επιλέγω πάντα οι αφηγήσεις μου να είναι διασκεδαστικές, ευχάριστες με υψηλά νοήματα για μικρούς και μεγάλους."

Μαρία Παπανικολάου
Δημοσίευση: Ιουνίου 23, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Αφρικάνικα παραμύθια στο 2ο Φεστιβάλ Παραμυθιών"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator