Παγώνουν οι συντάξεις μέχρι το 2023

0Για την 01-01-2023 από 01-01-2022 που ισχύει, μετατίθεται η έναρξη αύξησης των κύριων συντάξεων, σύμφωνα με την τροπολογία του υπουργείου Εργασίας που κατατέθηκε και συζητείται σήμερα στη Βουλή.

Η προτεινόμενη διάταξη επιφέρει στον προϋπολογισμό του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) εξοικονόμηση δαπάνης για το οικονομικό έτος 2022, ύψους περίπου 250 εκατ. Ευρώ, σύμφωνα με τις διευκρινίσεις του αρμόδιου υπουργείου.

Υπενθυμίζεται ότι τα μέτρα στο ασφαλιστικό για την περίοδο 2019-2021,τα οποία περιλαμβάνονται στο πολυνομοσχέδιο του Μαΐου, οδηγούσαν σε εξοικονόμηση 2,8 δισ. ευρώ. Με την τροπολογία ο «λογαριασμός» ξεπερνά πλέον τα 3 δισ. ευρώ.

Η τροπολογία είναι μία από τις πέντε τροπολογίες που αφορούν στα προαπαιτούμενα (του τέταρτου μνημονίου...), με τα οποία κλείνουν οι εκκρεμότητες πριν από το κρίσιμο Eurogroup, και επισυνάπτεται στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την αλιεία.
Δημοσίευση: Ιουνίου 21, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Παγώνουν οι συντάξεις μέχρι το 2023"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator