Ένταση στο... survivor του Επιμελητηρίου Κορινθίας - Αποχώρησε ο Κάππος !!! - ΒΙΝΤΕΟ

0




Συνέντευξη τύπου για τις τελευταίες δράσεις του επιμελητηρίου Κορινθίας παραχώρησε χθες ο πρόεδρος κύριος Βασίλης Νανόπουλος.

Μετά την εισήγηση του δεν δέχθηκε ερωτήσεις των δημοσιογράφων ενώ στην ερώτηση του εκδότη του ΣΗΜΕΡΑ κ. Ευθύμιου Κάππου όπως θα δείτε και στο βίντεο που προβλήθηκε στο τηλεοπτικό κανάλι Super ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου σε έξαλλη κατάσταση χάνει την ψυχραιμία του και ζητά απο τον κύριο Κάππο να βγεί έξω απο την αίθουσα προφανώς γιατί δεν ήθελε να απαντήσει στις ερωτήσεις του.

Όσο πιο πολύ επέμενε ο κ. Κάππος να υποβάλλει ερωτήσεις τόσο πιο πολύ ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου έχανε την ψυχραιμία του.

 Δείτε το βίντεο όπως προβλήθηκε στο χθεσινό δελτίο του Super ΕΔΩ και παρακάτω δείτε ένα δικό μας σατιρικό:




Δημοσίευση: Μαΐου 17, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ένταση στο... survivor του Επιμελητηρίου Κορινθίας - Αποχώρησε ο Κάππος !!! - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator