Kiato Balkan Festival: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

0



Εκ μέρους του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου έχουμε τη τιμή και τη χαρά να σας αναγγείλουμε τη διεξαγωγή του 1ου Διαπολιτισμικού Φεστιβάλ "Kiato Balkan Festival", που θα λάβει χώρα στο Κιάτο και συγκεκριμένα από το πευκόφυτο εγκιβωτισμένο τμήμα του ποταμού Ελισσώνα έως και τον παραλιακό πεζόδρομο της οδού Μιαούλη, από τις 26 έως 28 Μαΐου 2017.

Το Kiato Balkan Festival διοργανώνεται στο πλαίσιο της ανάληψης πρωτοβουλιών του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου, που ως κύριο στόχο έχουν την οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Σικυωνίων, ανοίγοντας μονοπάτι φιλίας, πολιτισμού και συνεργασίας με τους Βαλκάνιους γείτονές μας.

Βασικός άξονας και ζητούμενο του τριήμερου αυτού φεστιβάλ είναι η γνωριμία με την κουλτούρα της Βαλκανικής χερσονήσου, που στάθηκε ακλόνητα σημαντική στην παγκόσμια πολιτισμική σκηνή.

Δεσπόζουσα θέση στη "Βαλκανική πλατεία" του φεστιβάλ θα έχει το "Θέατρο Βαλκανικών Γεύσεων", γιατί το φαγητό, πέρα από απόλαυση, είναι και ένα ταξίδι. Ταξίδι στο χωροχρόνο, στις αισθήσεις, στα ήθη και στα έθιμα, στον ίδιο τον πολιτισμό ενός λαού.

Κοντολογίς αυτό το φεστιβάλ είναι "μαγειρεμένο" με φρέσκα υλικά μνήμης, σύμφωνα με παλιές συνταγές αναδρομής, αλλά και "Ανήσυχων ήχων" που δημιουργούν μια μαγική ατμόσφαιρα γεμάτη συναισθήματα και μνήμες.

Χορηγοί:

Μεγάλοι χορηγοί:
ΕΑΣ Σικυώνος
Πιστεύος, Τεχνική Εταιρεία

Χορηγοί θεματικών διαλέξεων & ανοιχτών συζητήσεων:
Γραφείο Πολιτικού Μηχανικού Θοδωρή Μαρίνη

Υποστηρικτές:
Οπτικά "Όραση", Ψιλογιαννόπουλος Νίκος
Καφεκοπτείο "Μούρτης", Μούρτης Δημήτριος
Φαρμακείο Κωνσταντίνου Τομαρά


Δημοσίευση: Μαΐου 26, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Kiato Balkan Festival: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator