Από το HILTON στη Σωληνουργεία, χωρίς ίχνος ντροπής

0



Του Γιώργου Τέσση

Την ώρα που οι διαπραγματευτές της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου, υπέγραφαν  ακόμα και τις χαρτοπετσέτες που τους έδινε η τρόικα στο Hilton, o ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, έδινε μια ακόμα θεατρική παράσταση μπροστά στη Σωληνουργεία.

Οι άνθρωποι που σε λίγες μέρες θα ψηφίσουν την μείωση του αφορολόγητου στα 5.600€ και την περικοπή των κύριων και επικουρικών συντάξεων, αντί να σταθούν έστω για ένα λεπτό και να σκεφτούν τι έλεγαν για να καταφερουν να γεμίσουν τις τσέπες με τις βουλευτικές αποζημιώσεις και τους διορισμούς των κολλητών τους στο δημόσιο, αποφάσισαν να μοιράσουν για μια ακόμα φορά σανό, αυτή την φορά εκμεταλλευόμενοι τους νεκρούς εργαζόμενους της Σωληνουργείας.


Πήραν λοιπόν τους φραπέδες τους, έβαλαν τις αγωνιστικές τους φορεσιές, πήραν και ένα γαρίφαλο στο χέρι και έτρεξαν να το παίξουν λαϊκοί αγωνιστές. Οι άνθρωποι που την ίδια ώρα υπέγραφαν μέτρα που δεσμεύουν ακόμα και τις επόμενες κυβερνήσεις μέχρι και το 2020, δεν ξέχασαν τα παλιά τους κόλπα. Θυμάμαι ακόμα το πάθος των Συριζαίων για τις αυτοκτονίες και για τα παιδάκια που λιποθυμούσαν. Τότε ήταν αγανακτισμένοι, σήμερα όμως τους πέρασε η αγανάκτηση αφού διορίστηκαν.

Η παράσταση που πήγαν να δώσουν δεν είχε μεγάλη επιτυχία, αφού ενώ υποτίθεται ότι πήγαν να τιμήσουν τους νεκρούς αυτού του φοβερού εργατικού ατυχήματος, δεν μπορούσαν να κρύψουν τη χαρά τους για το γεγονός ότι ακόμα πληρώνονται από τους φόρους των πολιτών που κορόιδεψαν.


Υπογράψτε λοιπόν ότι σας δίνει η τρόικα που θα καταργούσατε και βρείτε άλλους τρόπους να παραστήσετε τους λαϊκούς αγωνιστές. Απολαύστε τις αργομισθίες σας, τα βουλευτικά σας αυτοκίνητα, τις θεσούλες σας στα διοικητικά συμβούλια, και ας αφήσουμε τους νεκρούς να αναπαυθεί η ψυχή τους και τους συγγενείς των θυμάτων στο πόνο τους, μακριά από τα κομματικά σας καραγκιοζιλίκια.
Δημοσίευση: Μαΐου 02, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Από το HILTON στη Σωληνουργεία, χωρίς ίχνος ντροπής"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator