Η "Ford Κολλιόπουλος" και το "Pitstop Kiato Τσιόγκας" στο Hellenic Regularity Classic Rally

0

Στον διεθνή αγώνα ιστορικών οχημάτων που θα διεξαχθεί το Σάββατο και Κυριακή 6&7 Μαϊου 2017 με εκκίνηση στον Ισθμό της Κορίνθου το Pitstop Kiato με οδηγό τον Τσιόγκα Χρήστο και συνοδηγό τον Ντακοβάνη Φάνη θα αγωνιστούν με το FORD Cortina MK2 του 1968 στην κατηγορία G συμπληρώνοντας την ομάδα της "Ford Κολλιόπουλος" των Σωτήρη Κολλιόπουλου και Μαρίας Βλαχογιάννη που θα αγωνιστούν με το FORD Escort RS2000 του 1967 στην ίδια κατηγορία.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Δημοσίευση: Μαΐου 05, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η "Ford Κολλιόπουλος" και το "Pitstop Kiato Τσιόγκας" στο Hellenic Regularity Classic Rally"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator