Απάντηση της Αντιδημάρχου Βέλου-Βόχας για τον άστεγο Γιάννη Μπάρτζη - ΒΙΝΤΕΟ

0Με αφορμή το ρεπορτάζ που είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά τις συνθήκες διαβίωσης του άστεγου Γιάννη Μπάρτζη θέλουμε να γνωστοποιήσουμε τα εξής:

Είναι γνωστό και καταγεγραμμένο με αποδείξεις το ενδιαφέρον του δήμου μας για τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης μέσα από τις κοινωνικές δομές που λειτουργούν για όλους.
Ανάλογο ενδιαφέρον έχουμε επιδείξει για τον συγκεκριμένο άστεγο εδώ και 2,5 χρόνια που είμαι αντιδήμαρχος.

1. Είναι ενταγμένος στο Κοινωνικό Παντοπωλείο όπου του δίδονται τα απαραίτητα τρόφιμα ανελλιπώς.

2. Είναι ενταγμένος στο πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας (ΤΕΒΑ)

3. Στο πρόγραμμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) όπου του παρέχονται μηνιαίως χρήματα.

4. Στοιχεία των 1,2 και 3 είναι στη διάθεση οποιουδήποτε μέσου ενημέρωσης θέλει να τα δει. Δεν τα δημοσιοποιούμε λόγω προσωπικών δεδομένων.

5. Του παρείχαμε για αρκετό καιρό φαγητό καθημερινά από τις δομές του Δήμου, όμως ο ίδιος με δική του πρωτοβουλία αρνήθηκε να λαμβάνει.

6. Αρωγοί του είναι ο Δήμαρχος, ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Βέλου μα και οι πολίτες που τον προμηθεύουν καθημερινά με φαγητό, ρούχα ακόμη και χρήματα.

7. Ο Γιάννης έχει και την φροντίδα των υπάλληλων του Δήμου οι οποίοι για μην περιφέρεται άσκοπα στους δρόμους τον κρατούν στο παλαιό Δημαρχείο του Βέλου και φροντίζουν να έχει πρωινό και τροφή.

8. Του προτείναμε να αρχίσει συνεδρίες με την ψυχολόγο του δήμου ώστε να βοηθηθούμε εμείς και να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί, αλλά να βοηθηθεί και ο ίδιος. Δυστυχώς ήταν κατηγορηματικά αρνητικός.

Καλό είναι να γνωρίζουν οι συμπολίτες μας πως για αρκετά χρόνια έμενε σε οικία που του είχε παραχωρηθεί όπου έφυγε για την Κύπρο και άφησε μεγάλες όφειλες τις οποίες αποπληρώνει συμπολίτης μας.

Για εμάς στο Δήμο Βέλου – Βόχας αποτελεί προτεραιότητα ο κάθε πολίτης που έχει ανάγκες στην καθημερινότητά του να τον ανακουφίζουμε όσο αυτό είναι εφικτό.

Όλοι γνωρίζουν πόσο σοβαρή προσπάθεια γίνεται η οποία θα συνεχιστεί χωρίς κανείς να την εμποδίσει και με κανένα τρόπο. Αυτός είναι και ο λόγος που υλοποιούμε πρωτοποριακά και ωφέλιμα προγράμματα που έχουν εντάξει μόνο ελάχιστοι Δήμοι στη Ελλάδα.

Ο συγκεκριμένος συμπολίτης μας θα συνεχίσει να έχει το ενδιαφέρον μας ,την αρωγή μας, καθώς και όλοι όσοι χρειάζονται στήριγμα στην τόσο δύσκολη εποχή που ζούμε.

Ο Δήμος Βέλου- Βόχας δεν θα σταματήσει να είναι επί της ουσίας ένα δήμος που λειτουργεί με κέντρο τον Άνθρωπο.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΙΡΗ

Δημοσίευση: Μαΐου 02, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Απάντηση της Αντιδημάρχου Βέλου-Βόχας για τον άστεγο Γιάννη Μπάρτζη - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator