«Κούφανε» τους πάντες η Σκούφα του ΣΥΡΙΖΑ! «Τα σχολικά γεύματα αποτελούν ένδειξη ανεπτυγμένης χώρας»

0



Στην προσπάθειά τους να στηρίξουν τα μέτρα του συμπληρωματικού μνημονίου που έφεραν στη Βουλή, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ υποπίπτουν σε απίστευτες δηλώσεις, που μόνο κακό στην εικόνα τους κάνουν.

Ένα από αυτά τα στελέχη, η βουλευτής Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ Ελισάβετ Σκούφα, που υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι η κυβέρνηση προκειμένου να κλείσει την νέα συμφωνία είπε ένα ακόμα «ΟΧΙ» αντίστοιχο με εκείνο του δημοψηφίσματος του 2015!

Ωστόσο, εκείνο που προκάλεσε μεγάλη έκπληξη ήταν η ατάκα της για τα σχολικά γεύματα, όταν και είπε πως «τα σχολικά γεύματα μάλλον αποτελούν ένδειξη μιας ανεπτυγμένης και με κοινωνικό κράτος χώρας. Διότι σερβίρουν καθημερινά σε όλους τους μαθητές όλων των σχολικών βαθμίδων μεταξύ των οποίων οι υποανάπτυκτες ΗΠΑ, Φινλανδία, Σουηδία, Ιαπωνία, Κίνα, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία».

«Όταν ήρθαμε αντιμέτωποι με τις παράλογες απαιτήσεις του ΔΝΤ για λήψη μόνο αρνητικών μέτρων εμείς για μια ακόμα φορά είπαμε «όχι». Δεν το είπαμε το «όχι» μόνο τον  Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2015. Το λέμε κάθε φορά που ερχόμαστε αντιμέτωποι με παράλογες απαιτήσεις», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά η βουλευτής Πιερίας.

Δημοσίευση: Μαΐου 19, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Κούφανε» τους πάντες η Σκούφα του ΣΥΡΙΖΑ! «Τα σχολικά γεύματα αποτελούν ένδειξη ανεπτυγμένης χώρας»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator