ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ “ΑΡΧΑΙΟΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ - ΑΡΘΟΥΡΟΣ, ΕΛΛΗ ΚΑΙ ΝΑΝΑ” της Δρ Ελένης Κόρκα

0


Την Παρασκευή 5 ΜαΪου 2017 στο φιλόξενο χώρο του βιβλιοπωλείο Οικονόμου έγινε η παρουσίαση του παιδικού βιβλίου της συγγραφέως Δρ. Έλενας Κορκα "Αρχαιοπεριπετειες Αρθούρος Έλληνες και Νανα". Για το βιβλίο μίλησαν οι Γιάννης Μπαρτζης Πρόεδρος της Εταιρείας Κορινθιων Συγγραφέων, Γιώργος Καλλιακμάνης Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, Μαίρη Χάψα-Ψαρού συγγραφέως, Δρ. Κλασικής Φιλολογίας, Γεωργία Γιαννακόπουλου Δασκάλα, Διευθύντρια του Συγρονου Κορινθιακού Ωδείου, και φυσικά η Δρ. Έλενα Κόρκα Γενική Διευθύντρια Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Αθλητισμού και Πολιτισμού. Την συζήτηση συντόνισε ο Απόστολος Παπαφωτίου Διδάκτωρ Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π.

Στο γεμάτο από παιδιά χώρο όλων τον ηλικιών, μεγάλο ενδιαφέρον προκάλεσαν οι ερώτηςεις τον μικρών δημοσιογράφων από τη σκακιστική ακαδημία Αργονάυτης.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με μουσική και μουσικά δρώμενα από τα παιδιά και την επίβλεψη της Γεωργίας Γιαννακοπούλου.

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
phototsetsi.gr
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi

Δημοσίευση: Μαΐου 06, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ “ΑΡΧΑΙΟΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ - ΑΡΘΟΥΡΟΣ, ΕΛΛΗ ΚΑΙ ΝΑΝΑ” της Δρ Ελένης Κόρκα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator