Η αποκάλυψη της Σοφίας Δήμτσα για τους «δημοσιογράφους του ΣΥΡΙΖΑ» και το περιστατικό με τον Μίκη Θεοδωράκη!

0Mε αφορμή το άρθρο του Μίκη Θεοδωράκη, η Σοφία Δήμτσα κάνει μία απίστευτη αποκάλυψη στο προφίλ της στο facebook.

Συγκεκριμένα, αποκαλύπτει πως «στη συναυλία για τα 50 χρόνια της Μαρίας Φαραντούρη στο τραγούδι. Παρόντες όλοι οι ηγέτες της τότε Αριστεράς.. Κάθονται όλοι, μετά των συζύγων-συντρόφων τους πίσω από το Μίκη. Πίσω από εμάς κάθονται τρεις «δημοσιογράφοι ΣΥΡΙΖΑ», κατά τον Μέισον. Και οι τρεις σήμερα σε μεγάλες θέσεις, ο ένας, μάλιστα, εκλεγμένος»  Η μόνη τους έννοια, ήταν όπως λέει, να δουν τι κάνει ο Τσίπρας.

«Στο διάλειμμα, οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί κάνουν πηγαδάκι με τον Μίκη. «Τρέξτε να ακοϋσουμε τι λέει στον Αλέξη», λένε οι «δημοσιογράφοι». Επιστρέφουν λίγο αργότερα αγχωμένοι, για να προλάβουν να δώσουν παντού ότι ο Μίκης είπε στον Αλέξη, «Εσύ θα ενώσεις την Αριστερά». Την επόμενη ημέρα, όλα τα φίλοΣΥΡΙΖΑ έντυπα και sites δημοσιεύουν την είδηση. Ο Μίκης την διέψευσε, αλλά, τι σημασία είχε;» προσθέτει η δημοσιογράφος.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

17 Σεπτεμβρίου, ανήμερα της γιορτής μου, έχουμε πάει στο Ηρώδειο, με Λίνα Παπαδάκη, στη συναυλία για τα 50 χρόνια της Μαρίας Φαραντοϋρη στο τραγοϋδι. Παρόντες όλοι οι ηγέτες της τότε Αριστεράς (Κουτσούμπας, Τσίπρας, Κουβέλης). Κάθονται όλοι, μετα των συζύγων-συντρόφων τους πίσω από το Μίκη. Πίσω από εμάς κάθονται τρεις «δημοσιογράφοι ΣΥΡΙΖΑ», κατά τον Μέισον. Και οι τρεις σήμερα σε μεγάλες θέσεις, ο ένας, μάλιστα, εκλεγμένος. Δεν απολαμβάνουν τη συναυλία, η μόνη τους έννοια είναι να δουν τι κάνει ο Αλέξης. Στο διάλειμμα, οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί κάνουν πηγαδάκι με τον Μίκη. «Τρέξτε να ακοϋσουμε τι λέει στον Αλέξη», λένε οι «δημοσιογράφοι». Επιστρέφουν λίγο αργότερα αγχωμένοι, για να προλάβουν να δώσουν παντοϋ ότι ο Μίκης είπε στον Αλέξη, «Εσύ θα ενώσεις την Αριστερά». Την επόμενη ημέρα, όλα τα φίλοΣΥΡΙΖΑ έντυπα και sites δημοσιεϋουν την είδηση. Ο Μίκης την διέψευσε, αλλά, τι σημασία είχε;
Λυπάμαι, που θα το πω, αλλά, Μίκη άργησες, πολύ…

Δημοσίευση: Μαΐου 09, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η αποκάλυψη της Σοφίας Δήμτσα για τους «δημοσιογράφους του ΣΥΡΙΖΑ» και το περιστατικό με τον Μίκη Θεοδωράκη!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator