Π.ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΑΣ: ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΝΑΝΟΠΟΥΛΟ

0



Ανοιχτή επιστολή του Κορίνθιου σκηνοθέτη και συγγραφέα Παύλου Καράγιωργα προς τον Βασίλη Νανόπουλο.


ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΩΤΑΣ»
1981 - 2017 
36 ΧΡΟΝΙΑ ΘΙΑΣΟΣ
Διεύθυνση: Δαμασκηνού & Κολοκοτρώνη 201 32 Κόρινθος


ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ κ. ΝΑΝΟΠΟΥΛΟ
Κύριε Νανόπουλε, διαβάσαμε την παρακάτω ανακοίνωσή σας που μας αφορά και οφείλουμε να σας ενημερώσουμε.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑΣ
«…η σύζυγος του κ. Πνευματικού που είναι βοηθός σκηνοθέτη στον κ. Καράγιωργα, δεν ξέρω αν έχει σπουδάσει ή έχει ειδικές γνώσεις κτλ. Μήπως, λέω μήπως, αυτό επηρεάζει τις επιχορηγήσεις του δήμου στο θεατρικό όμιλο στον οποίο ο κ. Καράγιωργας έχει την πρωτοκαθεδρία.»

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ
Κύριε Νανόπουλε:

1. Η σύζυγος του κ. Πνευματικού κυρία Ελένη Μαυραγάνη είναι μέλος του Συλλόγου μας περισσότερα από τα χρόνια που είναι σύζυγος του κ. Δημάρχου.

2. Όλα αυτά τα χρόνια, όπως όλα τα μέλη μας, αναλαμβάνει όποια ευθύνη της ανατεθεί και την διεκπεραιώνει άριστα. Κατά καιρούς έχει αναλάβει τη ρύθμιση του ήχου, το φωτισμό, τη χορογραφία, βοηθός σκηνοθέτη πριν 3 χρόνια και αυτή τη χρονιά ερμηνεύει άριστα το ρόλο της Πραξαγόρα στην κωμωδία του Αριστοφάνη «Εκκλησιάζουσες».

3. Κουβαλάει, φορτώνει και ξεφορτώνει, όπως όλοι μας τα σκηνικά, χωρίς να έχει σπουδάσει φορτοεκφορτωτής…
Να σας ενημερώσω ακόμα ότι σε δύο έργα που έκανε τη χορογραφία βραβεύτηκε σε Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου, χωρίς να έχει σπουδάσει Χορογράφος.

4. Όσο για την πρωτοκαθεδρία που λέτε για εμένα, θέλω να γνωρίζετε πως το Κορινθιακό Θέατρο «Βασίλης Ρώτας» από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα λειτουργεί βάσει του Καταστατικού και κάθε δύο χρόνια γίνονται εκλογές και αναδεικνύεται το Δ.Σ. τελευταίες εκλογές έγιναν στις 15/1/2017.

5. Όσο για τις επιχορηγήσεις κάθε χρόνο όπως όλοι οι σύλλογοι καταθέτουμε απολογισμό και προγραμματισμό δράσης στο αρμόδιο Διοικητικό Συμβούλιο.

6. Μπορείτε να ενημερωθείτε και από το πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ».

7. Θα χαρούμε πολύ αν έρθει κοντά μας και η αξιότιμη σύζυγό σας.

8. Από την πολύ αγάπη που έχετε για τον πολιτισμό της πόλης μας επί 36 χρόνια δεν έχετε δει ούτε μια παράστασή μας και γι’ αυτό γράφετε και λάθος το όνομα του συλλόγου μας.

Με εκτίμηση
Παύλος Καράγιωργας
Κόρινθος 31/5/2017
Δημοσίευση: Μαΐου 31, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Π.ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΑΣ: ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΝΑΝΟΠΟΥΛΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator