Πνευματικός: Δικαιώθηκα για τους συμβασιούχους, να ζητήσουν συγγνώμη οι βουλευτές που ζητούσαν την τιμωρία μου - ΒΙΝΤΕΟ

0Δικαιωμένος από την απόφαση του ελεγκτικού συνεδρίου δήλωσε ο δήμαρχος Κορινθίων Αλ. Πνευματικός αφού κρίθηκε αντισυνταγματικός ο νόμος που προέβλεπε την ανανέωση των συμβάσεων. Μάλιστα κάλεσε τους βουλευτές που ζητούσαν με επερωτήσεις στη Βουλή την τιμωρία του να ζητήσουν συγγνώμη που τον είχαν βάλει στο στόχαστρο.ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Μαΐου 11, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πνευματικός: Δικαιώθηκα για τους συμβασιούχους, να ζητήσουν συγγνώμη οι βουλευτές που ζητούσαν την τιμωρία μου - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΚΟΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator