Κάποιος να τους πει ότι θα μπούνε φυλακή...

0Στους στραβούς, βασιλεύει ο μονόφθαλμος

Το κράτος έχει πάθει αμόκ κατασχέσεων ως και 5.000 λογαριασμών ημερησίως, χωρίς δικαστική απόφαση μάλιστα για κάθε μπλοκάρισμα λογαριασμών ιδιώτη ή εταιρίας.

Σε 200 ημέρες θα έχουν κλείσει όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί στη χώρα, πλην εκείνων των ΔΥ/συνταξιούχων.
Μετά θα δούμε αν όντως πληρώνει φόρους όποιος πληρώνεται από τα κρατικά ταμεία, καθώς θα κληθούν να πληρώσουν τους μισθούς τους με τους φόρους τους...

Προετοιμαστείτε για αναταράξεις, λαϊκά δικαστήρια, πιθανόν κρεμάλες στο Σύνταγμα, και γενικά πεινασμένους στους δρόμους. Σκηνές Βενεζουέλας.

Ελπίζω η επόμενη κυβέρνηση να επενδύσει επαρκώς σε σωφρονιστικά καταστήματα τουλάχιστον για τα επόμενα 30 χρόνια, για να φιλοξενηθούν όσοι παραβαίνουν το Σύνταγμα.

Θυμίζω πως οι αντισυνταγματικοί νόμοι δεν επαρκούν για να δικαιολογήσουν αντισυνταγματική συμπεριφορά καμιάς κυβέρνησης, αλλιώς δεν θα υπήρχε Σύνταγμα.
Νομίζω μια μεγάλη πλειοψηφία από τους θύτες της κοινωνίας δεν αντιλαμβάνεται πως δεν υπάρχουν ελαφρυντικά για την διά νόμων κατάργηση των ατομικών δικαιωμάτων των πολιτών μιας δημοκρατίας.

Καλή αντάμωση στα δικαστήρια.

Αγης Βερούτης

Σχόλιο: Μπλέξαμε όχι με τους …πρώτη φορά αριστερά, αλλά ….δεύτερη φορά ΠΑΣΟΚ.
Σε ένα κράτος που βρίθουν οι βλαμμένοι πολιτικοί χρειάζονται σταλινικά ψυχιατρεία, η λύση τύπου Τσαουσεσκου, και όχι φυλακές.
Το άλλο μεγάλο θέμα είναι τα περιβόητα pos.
Δεν καταλαβαίνουν οι ηλίθιοι πως αφού πάνω από τους μισούς επαγγελματίες είναι εκτός τραπεζών η έχουν κατασχεμένους λογαριασμούς, (μέχρι στιγμής) δεν μπορεί να εφαρμοστεί;
Δεν καταλαβαίνουν ότι καταστρέφουν την όποια εναπομένουσα αγορά;
Mονο οι πολυεθνικές και τα μεγάλα υπερκαταστήματα θα απομείνουν, που έχουν μηδενική φοροδοσία.
Η φτωχοποίηση των πολιτών, με την παράλληλη παραβίαση των ανθρωπίνων και πολιτικών δικαιωμάτων του συνόλου των κατοίκων της χώρας, που σε κατάσταση σοκ παρατηρούν την καθημερινή παραβίαση του Ελληνικού Συντάγματος, αλλά και του Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου, προτρέπει σε μια και μόνη λύση την επομένη ημέρα πτώσης του καθεστώτος των πρωτο-δεύτερη φορά αριστερών: την άμεση προφυλάκισή τους (τόσο των ίδιων όσο και των συγγενικών τους προσώπων πρώτου βαθμού), την άμεση δήμευση του συνόλου της περιουσίας τους και την καταδίκη τους (από την Δικαιοσύνη) σε εφ όρου ζωής κάθειρξη φυλάκισης σε ειδική υπόγεια φυλακή...

https://kostasxan.blogspot.gr/2017/04/blog-post_969.html
Δημοσίευση: Μαΐου 10, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κάποιος να τους πει ότι θα μπούνε φυλακή..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator