ΔΙΩΡΥΓΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Συμμετοχή σε διεθνή έκθεση ναυτιλίας

0Η Εταιρεία μας στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών για την αύξηση των πωλήσεων της κι εφαρμόζοντας αναπτυξιακές πολιτικές εξωστρέφειας, συμμετείχε στην διεθνή έκθεση ναυτιλίας Breakbulk Europe 2017, που πραγματοποιήθηκε στην Αμβέρσα από 24 έως 26 Απριλίου 2017.

Στην έκθεση έδωσαν το παρών οι μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες από όλο τον κόσμο. Μεγάλο ενδιαφέρον συγκέντρωσε το καλαίσθητο περίπτερο της ΑΕΔΙΚ, όπου πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με ναυτιλιακούς πράκτορες, αλλά και συσκέψεις εργασίας με μεγάλες ναυτιλιακές εταιρείες.

Πέρα από το θετικό μήνυμα που εξέπεμψε η παρουσία μας στην έκθεση, το οποίο και συνδέεται με τους αυξανόμενους αναπτυξιακούς ρυθμούς της χώρας μας, υπήρξε επανεκκίνηση συνεργασίας με υφιστάμενους πελάτες μας, καθώς και νέες συμφωνίες συνεργασίας.

Δημοσίευση: Μαΐου 03, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΙΩΡΥΓΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Συμμετοχή σε διεθνή έκθεση ναυτιλίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator