ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Αλκυόνης Παπαδάκη "Μια ατέλειωτη φυγή"

0


Το Σάββατο 29 Απριλίου 2017, οι Εκδόσεις ΚΑΛΕΝΤΗ και το Βιβλιοπωλείο ΚΙΒΩΤΟΣ παρουσίασαν το νέο βιβλίο της Αλκυόνης Παπαδάκη με τίτλο "Μια ατέλειωτη φυγή".

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στον Συναυλιακό χώρο "ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ", στην Κόρινθο.

Η λογοτέχνιδα, όπως αποκαλεί τον εαυτό της, η γλυκύτατη Αλκυόνη Παπαδάκη, μίλησε για τα βιώματά της, για την αλήθεια και την απαραίτητη μυθοπλασία των βιβλίων της, για την φωτογραφική απόδοση της ψυχής των ηρώων της και για τη μεγάλη σημασία που έχει η σωστή επιλογή των λέξεων και η τοποθέτησή τους στην κατάλληλη θέση, ώστε να αποδοθεί η φωνή της ψυχής.

Τα βιβλία της Αλκυόνης Παπαδάκη είναι ταξίδια στις ανθρώπινες ψυχές, προχωρούν βαθιά στις πληγές, συνομιλούν μ΄ αυτές και βγάζουν προς τα έξω τον πόνο για να οδηγήσουν… στην απελευθέρωση!

"Να φυτεύετε βολβούς στις ρωγμές της ψυχής σας!", ήταν η παραίνεση με την οποία έκλεισε την παρουσίασή της η Αλκυόνη Παπαδάκη.

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
phototsetsi.gr
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi

Δημοσίευση: Μαΐου 01, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Αλκυόνης Παπαδάκη "Μια ατέλειωτη φυγή""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator