Ούτε ένας Τούρκος μπασκετμπολίστας δεν είχε την παραμικρή συνεισφορά στη νίκη της Φενέρμπαχτσε επί του Ολυμπιακού

0




Ούτε ένας Τούρκος μπασκετμπολίστας δεν είχε την παραμικρή συνεισφορά στη νίκη της Φενέρμπαχτσε επί του Ολυμπιακού στον τελικό της Ευρωλίγκας, με αποτέλεσμα να σηκώσει το κύπελλο.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε ο Έλληνας μπασκετμπολίστας Κώστας Σλούκας, καθώς ενώ π.χ. ο Σέρβος Κάλινιτς στην τελετή απονομής είχε στους ώμους του τη σερβική σημαία, ο ίδιος ξέχασε την ελληνική σημαία στο σπίτι του.

Ο αγώνας δεν είχε την ποιότητα του ημιτελικού, με την τουρκική ομάδα – γαλαξίας αστέρων να παίζει εμφανώς καλύτερα, να «της βγαίνουν» μεγάλα σουτ τριών πόντων και στο τέλος να επικρατεί δίκαια, έχοντας κατορθώσει να «χτίσει» μια διαφορά την οποία διατήρησε με αυξομειώσεις σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Η συμπεριφορά των Τούρκων φιλάθλων, όπως τουλάχιστον φάνηκε από την τηλεόραση ήταν αξιοπρεπής, τουλάχιστον δεν φάνηκε να σημειώθηκαν αθλιότητες σαν κι αυτές με ανεγκέφαλους – εθνικιστές στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης. Σε κάθε περίπτωση, αξίζουν συγχαρητήρια στους νικητές.

Από την άλλη πλευρά, συγχαρητήρια αξίζουν και στην ελληνική ομάδα, κυρίως διότι στο παρκέ εμφανίστηκε μια ελληνική ομάδα σε πολύ μεγάλο ποσοστό και ένας Έλληνας προπονητής και η εμφάνιση ήταν υπέρ του δέοντος αξιοπρεπής.

Ελπίζουμε το παράδειγμα αυτό να το ακολουθήσουν κι άλλες ελληνικές ομάδες, καθότι το θέαμα μιας «ελληνικής» ομάδας με δέκα παίχτες ξένους και δυο Έλληνες ενεργούς παίχτες, όταν δεν περιορίζονται σε ρόλο κομπάρσου και ευχάριστο δεν είναι και δεν βοηθάει την εθνική ομάδα.

DEFENCE POINT
Δημοσίευση: Μαΐου 23, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ούτε ένας Τούρκος μπασκετμπολίστας δεν είχε την παραμικρή συνεισφορά στη νίκη της Φενέρμπαχτσε επί του Ολυμπιακού"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator