Τζήμερος: Δεν χτύπησα κανέναν, με χτύπησαν - ΒΙΝΤΕΟ

0



Ο κ. Τζήμερος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου και υποστήριξε ότι «συνέβη ακριβώς το αντίθετο». Υποστήριξε ότι το βίντεο από την εταιρεία που βιντεοσκοπεί τις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου αποδεικνύει ότι του λόγου το αληθές. «Ζητήστε το βίντεο από την εταιρεία που καταγράφει τις συνεδριάσεις να δείτε τι συνέβη», είπε επίσης ο κ. Τζήμερος.

Αναφερόμενος στο περιστατικό, ο κ. Τζήμερος υποστήριξε ότι «όταν έφθασα στον χώρο, όπου γίνονται οι συνεδριάσεις, υπήρχαν εκτός του χώρου αφίσες του ΠΑΜΕ, ο δημόσιος χώρος είναι χώρος όλων μας. Το είχα ξανακάνει, είχα κατεβάσει ξανά αφίσες, όπως είναι πολιτική άποψη οι αφίσες για τις κινητοποιήσεις, έτσι είναι άποψη και οι καθαροί δημόσιοι χώροι για μένα. Το έκανα πάντα, προσπαθούσα να κατεβάσω και να καθαρίσω τον χώρο. Ξεκόλλησα αφίσες και μετά από 20 λεπτά ένας τραμπούκος του ΠΑΜΕ ήρθε στη θέση μου, με έβριζε και μου τις πετούσε στα μούτρα. Ο πρόεδρος το έβλεπε και δεν έκανε τίποτα. Εν συνεχεία ήρθε μία ομάδα του ΚΚΕ με έβριζε, με απειλούσε, ήταν και η κ. Μπαλού ανάμεσα τους».

«Να σας θυμίσω ότι πρόσφατα ο κ. Μανουσογιαννάκης μου είχε επιτεθεί πιάνοντας με από τον λαιμό σε ανάλογο περιστατικό», συμπλήρωσε ο κ. Τζήμερος και υπογράμμισε: «Είναι πολύ επικίνδυνο σε αυτή τη σοβιετικοποιημένη χώρα να είναι κάποιος εχθρός του ΚΚΕ. Είναι και τραμπούκοι και συκοφάντες».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δημοσίευση: Μαΐου 11, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τζήμερος: Δεν χτύπησα κανέναν, με χτύπησαν - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator