Νίκος Λυγερός: “Στρατηγική αντιμετώπιση δυσκολιών”

0


"Στρατηγική αντιμετώπιση δυσκολιών" ήταν το θέμα της Διάλεξης του Νίκου Λυγερού, στο Καφενείο "Το Δημαρχείο", στο Λουτράκι, τη Δευτέρα 1 ΜαΪου 2017.

Ο Νίκος Λυγερός, στη διάλεξή του, τόνισε ότι το χειρότερο στη ζωή είναι να μην υπάρχει καμία δυσκολία και ότι είναι πολύ σημαντικό η δυσκολία να αντιμετωπίζεται ως αρχή και όχι ως τέλος.

Διευκρίνισε ότι, όταν διευκολύνεις κάποιον στο ξεπέρασμα της δυσκολίας, απλά κάνεις πως τον βοηθάς και φεύγεις ενώ όταν συμπαραστέκεσαι σε κάποιον, τον βοηθάς και μένεις.

Υποστήριξε ότι η αποδοχή της δυσκολίας αποτελεί πρόκληση και ταυτόχρονα σημείο έναρξης της δημιουργικότητας.

Σε επίπεδο πέρα από το ατομικό η αντιμετώπιση των δυσκολιών επιτυγχάνεται μέσω της ομάδας που, όπως ο ίδιος απέδειξε, απαιτεί συμπληρωματικότητα και συμβατότητα.

"H ζωή είναι ένας Μαραθώνιος, μέσω του οποίου ο καθένας αφήνει το ίχνος του στον χωροχρόνο!"

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
phototsetsi.gr
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi

Δημοσίευση: Μαΐου 01, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Νίκος Λυγερός: “Στρατηγική αντιμετώπιση δυσκολιών”"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator