Όνειρο ζω μη με ξυπνάτε...

0



Φώτης Βοϊνίκας 

"Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση" λέει ο σοφός λαός και έτσι είναι καθώς αυτός ο Ολυμπιακός, αυτή η "γροθιά" των αδερφών Αγγελόπουλων, του Σπανούλη, του Πρίντεζη, του Παπανικολάου, του Μάντζαρη και όλων των παιδιών και φυσικά των Ίβκοβιτς το 2012, Μπαρτζώκα το 2013 και Σφαιρόπουλου τα τελευταία χρόνια, δεν το κάνει τυχαία.

Όσοι δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα αυτό που ξανάγινε την Παρασκευή (19/05) στο "Σινάν Ερντέμ" θα το συνειδητοποιήσουμε πριν τον μεγάλο τελικό όπου ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει το 4ο ευρωπαϊκό στον 8ο τελικό Euroleague της ιστορίας του.

Πραγματικά τα λόγια στερεύουν για να περιγράψει κανείς το συναίσθημα που προκαλεί αυτή η ομάδα όχι μόνο στους φίλους της αλλά σε κάθε υγιώς σκεπτόμενο φίλο του μπάσκετ και του αθλητισμού γενικότερα.

Παιδιά ταπεινά και ας είναι τοπ -όσο πιο τοπ γίνεται- επιπέδου στο ευρωπαϊκό στερέωμα, διοίκηση που δεν λέει αλλά κάνει πολλά, προπονητές με τεχνογνωσία που μπορούν να την "δανείσουν" για σεμινάρια, ένα σύνολο-γροθιά που θα μας στείλει όλους στο τρελάδικο.

Ανατριχιάζω κάθε φορά που τους βλέπω, βουρκώνω από περηφάνια όχι μόνο που είμαι Ολυμπιακός αλλά που ζω αυτή τη φουρνιά των παικτών, των Ελλήνων συν τους διάφορους ξένους που "μπολιάζονται" με το πνεύμα του νικητή και συμβάλλουν και αυτοί στην επιτυχία.

Ζω και ζούμε ένα όνειρο το οποίο διαρκεί μια επταετία και πραγματικά δεν θέλω να ξυπνήσω, δεν χορταίνω να γεύομαι αυτό το μεγαλείο, αυτό το συναίσθημα που πιστέψτε με δεν το έχω ξανανιώσει ποτέ και για τίποτα στον αθλητισμό.

Μια ακόμα πάρα πολύ βαθιά υπόκλιση από μέρους μου και φαντάζομαι απ' όλους τους φίλους του Θρύλου και του μπάσκετ σε αυτή την ομάδα των θαυμάτων και εύχομαι να έχει ο Θεός καλά τους αδερφούς Αγγελόπουλους για να συνεχίζουμε να ζούμε τέτοιες στιγμές. Πάμε γερά για το 4ο...
Δημοσίευση: Μαΐου 20, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Όνειρο ζω μη με ξυπνάτε..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator