ΝΑ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ

0Σάφι Ρόουζ Ρούσσος, 8 ετών, Ελληνάκι της διασποράς, που έπρεπε, ως εχθρός του Αλλάχ, να πεθάνει. Αν δεν το έχεις σκεφτεί, το να μην πιστεύεις στον Αλλάχ είναι από μόνο του έγκλημα που επισύρει την ποινή του θανάτου. Αυτή την άποψη έχει, σύμφωνα με εγκυρότατες έρευνες το 38% των νέων μουσουλμάνων στην Μ. Βρετανία (οι πατεράδες τους πιστεύουν το ίδιο, σε ποσοστό 19%). Να το δούμε και με αριθμούς: από τα 3.000.000 (και πλέον) Μουσουλμάνων που ζουν στη Μ. Βρετανία το 1.000.000 πιστεύουν και το δηλώνουν (διότι υπάρχουν και αυτοί που πιστεύουν αλλά δεν το δηλώνουν) πως οι άπιστοι πρέπει να θανατώνονται. Πόσοι από αυτούς είναι έτοιμοι να το κάνουν οι ίδιοι; Θες να το δούμε κι αλλιώς; Πόσοι τρελλοί υπάρχουν σε ένα εκατομμύριο ανθρώπων; Υπολογίζεται ότι το ποσοστό των ψυχοπαθών στον γενικό πληθυσμό είναι 1%. Δηλαδή στα 3.000.000 μουσουλμάνων υπάρχουν 30.000 με κάποια μορφή ψυχοπάθειας σύμφωνα με τις στατιστικές. Πόσοι από αυτούς θα διοχετεύσουν την ψυχική τους αρρώστεια στο πάγιο κανάλι για όλους τους φανατικούς μουσουλμάνους, στο δολοφονικό μίσος κατά των "απίστων" δηλαδή κατά του οχτάχρονου παιδιού σου;

Θάνος Τζήμερος
Δημοσίευση: Μαΐου 24, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΝΑ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator