Ποδόσφαιρο του κώλου σε μία χώρα του... κώλου...!!!

0Ποτέ δεν ήταν και ούτε θα γίνει κανονική Ευρωπαϊκή χώρα η Ελλάδα.

Πάντα θα την κρατούν δέσμια μικρές μειοψηφίες σε όλους τους τομείς της κοινωνίας, που βολεύουν την αθλιότητα του μυαλού τους, στο μπάχαλο, την αλητεία και την παρανομία.

Πάλι και πάλι και πάλι...όταν τους δίνεται η ευκαιρία οι λαθρεπιβάτες του Ελληνισμού θα καταφέρνουν να διαλύουν όποια σοβαρή προσπάθεια γίνεται στον τόπο αυτό.

Οι αγανακτισμένοι, οι μπαχαλάκηδες, οι χούλιγκανς, οι ακραίοι ακτιβιστές της αριστεράς και της δεξιά, όλοι μαζί με ιδεολογήματα του κώλου, πάνε αυτή την χώρα απο το κακό στο χειρότερο...!

Το ποδόσφαιρο είναι η πιο δυνατή αντανάκλαση της Ελληνικής κοινωνίας,που έχει χαθεί στους λαβύρινθους της ανοησίας και της εξυπνάδας.

Κανείς δεν θέλει να βάλει την Πατρίδα στον δρόμο της κανονικότητας.

Το 2011, στον τελικό του κυπέλλου στο στο Ολυμπιακό στάδιο...40.000 άνθρωποι έβλεπαν αδύναμοι να κάνουν το παραμικρό 100 άθλιους να καίνε ότι έβρισκαν μπροστά τους και να διαλύουν τα πάντα.

Το ίδιο έγινε και χθες.

Το ίδιο θα γίνεται παντού και αρκούν ακόμα και 2-3 για να μετατρέψουν τα πάντα σε τριτοκοσμικές εικόνες.

Εδώ ένας Πολλάκης και με υπουργικό τίτλο μάλιστα είναι αιχμή του δόρατος της Αριστεράς, που χρησιμοποιεί την ίδια φρασεολογία με τους μπαχαλάκηδες και με τον ίδιο τρόπο διαλύει την δημόσια υγεία.

Ποδόσφαιρο του κώλου σε μία χώρα του κώλου...

Να μην αναρωτιέται κανείς γιατί δεν υπάρχει σωτηρία.

Να μην στεναχωρείτε κανείς που τα νέα παιδιά φεύγουν μαζικά απο τον τόπο αυτό.

Καλά κάνουν.

Γλυτώνουν απο μία χώρα που διαρκώς ντροπιάζει τον εαυτό της, την ιστορία και της ξεβρακώνει το μέλλον της.

Γ.Λ.
Δημοσίευση: Μαΐου 07, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ποδόσφαιρο του κώλου σε μία χώρα του... κώλου...!!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator