ΤΑ 3 ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΚΑΙ ΤΑ... "ΑΠΡΟΟΠΤΑ"

0



Περισσότεροι απο 20 Κορίνθιοι έχουν κάνει αίτηση για να ενταχθούν στο μητρώο πολιτικών στελεχών της ΝΔ για να μπούν στο ψηφοδέλτιο. Απο αυτούς 2-3 έχουν κριθεί κατάλληλοι και έχουν περάσει απο ιδιαίτερη συνέντευξη.

Συνάντηση γνωριμίας με τα στελέχη που έκαναν αίτηση για το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών του κόμματος, είχε χθες στην Αθήνα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην "Αθηναϊδα" βρέθηκαν αρκετοί Κορίνθιοι-σωτήρες απο όσους είχαν κάνει αίτηση και προσπαθούσαν να βγάλουν μία φωτογραφία με τον αρχηγό για να...την πουλήσουν μετά στην Κορινθία, ότι τάχα είναι σίγουροι..στο ψηφοδέλτιο.

Οι δικές πληροφορίες (έγκυρες) λένε ότι ήδη έχουν επιλεγεί τα 3 νέα στελέχη που θα είναι στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Κορινθία στις εκλογές όποτε γίνουν αυτές, εκτός να συμβεί κανένα .απρόοπτο" και αλλάξει την κάποιο πρόσωπο την τελευταία στιγμή.

Απο τα πρόσωπα των φωτογραφιών που κυκλοφορούν δεν θα είναι κανένα και να το θυμάστε αυτό...!

Δημοσίευση: Μαΐου 07, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΑ 3 ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΚΑΙ ΤΑ... "ΑΠΡΟΟΠΤΑ""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator