ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΕΓΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ - ΒΙΝΤΕΟ

0Η «Εταιρεία Κορινθίων Συγγραφέων», βρίσκεται στην ευτυχή θέση να ανακοινώσει στα μέλη της και στους φίλους και υποστηρικτές κάθε πολιτιστικής δραστηριότητας στο νομό μας ότι επιτέλους, επτά χρόνια μετά την ίδρυσή της, απόκτησε ιδιόκτητη στέγη, στην οδό Κολοκοτρώνη 2, στην Κόρινθο.

Η στέγη αυτή δε θα μπορούσε να αποκτηθεί, εάν δε συνέτρεχαν αρωγοί και συμμέτοχοι στο ωραίο όραμα: ο Δήμος Κορινθίων (Δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός), η Κορινθιακή Αλευροβιομηχανία Αφοι ΜΑΡΡΑ, τα Διυλιστήρια Κορίνθου ΜΟΤΟR OIL, η οικογένεια του κ. Παναγιώτη Βενετσάνου και της θεατρικής συγγραφέως-ποιήτριας κας Μίνας Πέτρου-Βενετσάνου, οι αδελφές Ελένη και Αναστασία Καρβέλη, η κα Όλγα Δρίτσα-Δόσχορη, ο δικηγόρος κ. Αναστάσιος Αθ. Σκλήρης, η Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου (σεβ. Μητροπολίτης κ.κ. Διονύσιος Δ΄), ο πανεπιστημιακός καθηγητής κ. Αριστείδης Δουλαβέρας, ο οικονομολόγος κ. Παναγιώτης Μαυραγάνης, ο τ. Γενικός Επιθεωρητής Εκπαίδευσης κ. Σπύρος Μιχόπουλος και τριάντα ακόμα μέλη της Εταιρείας Κορινθίων Συγγραφέων. Τα ονόματα όλων των χορηγών απαθανατίζονται σε πινακίδα τιμής σε εμφανές σημείο της αίθουσας.

Ο χώρος ετοιμάζεται ήδη, για να στεγάσει εκδηλώσεις για το βιβλίο, την τέχνη και τον πολιτισμό, αλλά και για να καταστεί με τον καιρό το στέκι των συγγραφέων και η κιβωτός προβολής και διάσωσης όλων των βιβλίων όλων των Κορινθίων συγγραφέων (λογοτεχνών, επιστημόνων, δοκιμιογράφων κ.λπ.), με τη δημιουργία της «Παγκορινθιακής Βιβλιοθήκης».

Το Δ.Σ. της «Εταιρείας Κορινθίων Συγγραφέων», μετά από έρευνα αγοράς και αποσκοπώντας τόσο στη λειτουργικότητα του χώρου όσο και στην αισθητική του, εκτιμά ότι χρειάζονται άμεσα επτά ομοιόμορφες βιβλιοθήκες, αξίας 500 Ε εκάστη, καθώς και τα ανάλογα χρήματα για αγορά 30 καθισμάτων, ψηφιακού προβολέα, οθόνης, ηλεκτρονικού υπολογιστή και ηχητικού συστήματος, ώστε να ολοκληρωθεί πλήρως ο εξοπλισμός. Για τούτο απευθύνει προσκλητήριο τιμής σε φυσικά πρόσωπα, συλλογικότητες ή θεσμικούς φορείς, στους έξι Δήμους της Κορινθίας, σε όποιαν και όποιον έχει τη διάθεση και τη δυνατότητα να συνεισφέρει για την αγορά μίας από τις επτά βιβλιοθήκες ή κάποιου από τα λοιπά απαραίτητα για τη λειτουργία της στέγης. Ως αντίδωρο τιμής η «Εταιρεία Κορινθίων Συγγραφέων» υπόσχεται, σε εμφανές σημείο του δωρηθέντος επίπλου ή σε εμφανές σημείο της αίθουσας θα αναγράφεται το όνομα του δωρητή ή «εις μνήμην προσφιλούς προσώπου» ή ό,τι άλλο προταθεί.

Την Τετάρτη 24 Μάη 2017 συνεδρίασε για πρώτη φορά το ΔΣ στον νεοαποκτηθέντα και πλήρως ανακαινισμένο χώρο, σε κλίμα ενθουσιασμού και χαράς.

Δημοσίευση: Μαΐου 27, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΕΓΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator