Οι φυσικοί αυτουργοί απολαμβάνουν τη ζωή και την ελευθερία τους, ενώ οι ηθικοί αυτουργοί είναι στην εξουσία!

0



Τι και σαν πέρασαν 7 χρόνια από τη δολοφονία 3 ανθρώπων, στον εμπρησμό της Marfin Σταδίου, κατά τη διάρκεια «κοινωνικών αγώνων» (sic)...
Οι φυσικοί αυτουργοί απολαμβάνουν τη ζωή και την ελευθερία τους, ενώ οι ηθικοί αυτουργοί είναι στην εξουσία!

Ηταν 5 του Μάη 2010, όταν οι τρεις εργαζόμενοι, ανάμεσά τους κι η έγκυος Αγγελική, άφηναν το πρωί τους αγαπημένους τους, να πάνε για δουλειά, αλλά κάποια τέρατα (ανθρώπους δεν τους λες) είχαν σχεδιάσει να σπείρουν θάνατο.
Το «εκπονηθέν σχέδιο» είχε στόχο τη φθορά αλλά και το θάνατο αφού οι αυτουργοί γνώριζαν την ύπαρξη ανθρώπων μέσα στην Τράπεζα και «θέλησαν ανενδοίαστα το θάνατό τους, έχοντες άμεσο και όχι ενδεχόμενο δόλο».
Οι δολοφονικές επιθέσεις ήταν καλά σχεδιασμένες, βήμα-βήμα. Υπήρχε προμελέτη των εγκλημάτων κι αυτό προκύπτει από το ότι «στις προτροπές των υπαλλήλων της Τράπεζας οι οποίοι τους καλούσαν να μην προβούν στον εμπρησμό λόγω των υπαρχόντων ανθρώπων εντός αυτής, εκείνοι ουδόλως υπαναχώρησαν, αλλά αντιθέτως απευθυνόμενοι κυνικά στους υπαλλήλους με τις φράσεις "Να καείτε μουνόπανα, να καείτε, σε τράπεζα δουλεύετε" επέδραμαν, ολοκληρώνοντας το ανθρωποκτόνο ως άνω αποτέλεσμά τους».
Πρόθεση των δολοφόνων ήταν να σκοτώσουν όχι μόνο τους τρεις αλλά και «τους ευρισκόμενους εντός του εν λόγω διωρόφου κτηρίου- 24 άτομα- πλην όμως η πράξη του αυτή δεν ολοκληρώθηκε όχι από δική τους βούληση και υπαναχώρηση, αλλά ένεκα εξωτερικών εμποδίων και δη εξαιτίας του ότι τα ανωτέρω 24 άτομα κατόρθωσαν μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς να απομακρυνθούν από το ως άνω φλεγόμενο κτήριο».

Η Αγγελική προτού ξεψυχήσει μιλώντας στο τηλ. με το σύζυγό της είπε: «Δεν μπορώ να σου μιλήσω άλλο. Πνίγομαι». Και μαζί της πνίγηκε και το αγέννητο παιδί της. Θύματα στο βωμό της διεστραμμένης λογικής ορισμένων πολιτικών που πότισαν με μίσος τις ψυχές πολλών, αλλά και όπλισαν τα χέρια εγκληματιών, στο όνομα δήθεν «κοινωνικών αγώνων».

Aλάνι μνημονεύων Πόετ

Nick Themelis
Δημοσίευση: Μαΐου 05, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οι φυσικοί αυτουργοί απολαμβάνουν τη ζωή και την ελευθερία τους, ενώ οι ηθικοί αυτουργοί είναι στην εξουσία!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator