ΤΖΗΜΕΡΟΣ: ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!

0



Τελικά η Δούρου βρήκε τη σολομώντεια λύση: έδωσε όλη σχεδόν τη συνεδρίαση, (εκτός από δύο κομμάτια που τα έφαγε η μαρμάγκα και θα τα ψάξω και μάλλον είναι η επίθεση του τραμπούκου του ΠΑΜΕ εναντίον μου) αλλά από κάμερα που δεν καταγράφει τα επεισόδια. (Υπάρχουν άλλες δύο που γράφουν και καλύπτουν όλη την αίθουσα.) Καταγράφει όμως καθαρά τι λέει ο καθένας, τι αντιδράσεις υπάρχουν και πόση ώρα διαρκεί κάθε φάση των επεισοδίων. Η δική μου "επίθεση" στην σταλινοπαπαδιά του ΚΚΕ που είχε έρθει πάνω από τη θέση μου και μου πετούσε τις αφίσες στη μούρη από τα 10 εκατοστά απόσταση ήταν το "άντε πάγαινε από δω" που θεωρώ πολύ φυσικό να συνοδεύτηκε από την αντίστοιχη χειρονομία που κάνεις για να απομακρύνεις κάποιον. Η "γρονθοκοπημένη" απάντησε: εσύ να πας! Η πρώτη που αντιλήφθηκε μετά από αρκετή ώρα πώς "σήκωσα χέρι" ήταν η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ. Σημειώνω ότι όλο το επεισόδιο, μέχρι το δεύτερο σκίσιμο της αφίσας μέσα στην αίθουσα που πυροδότησε την αντίδραση των τραμπούκων του ΣΥΡΙΖΑ έγινε ακριβώς πάνω από το έδρανό μου. Εκεί είχαν μαζευτεί όλοι οι τραμπούκοι, μεταξύ των οποίων ήταν και μέλη του ΠΑΜΕ χωρίς καμμία σχέση με το Περιφερειακό Συμβούλιο! Ακούστε πώς φωνάζω ότι ο δημόσιος χώρος πρέπει να είναι ελεύθερος και καθαρός γιατί πληρώνεται από τον φορολογούμενο και προσπαθήστε να βρείτε έστω και μία βρισιά εκ μέρους μου εκτός από το "φασισταράδες" που για την περίπτωσή τους είναι απλώς κυριολεξία. Έλα να βλέπω τους σεναριογράφους της προηγούμενης εβδομάδας να καταπίνουν μολύβια.

Θάνος Τζήμερος

Δημοσίευση: Μαΐου 18, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΖΗΜΕΡΟΣ: ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator