ΤΑΤΟΥΛΗΣ: "ΤΑΠ ΤοΚ" ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Η ΜΚΟ ΤΟΥ "ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ !!!

0Από καιρό σας είχαμε ενημερώσει, πως το σουλτανάτο του Μορέως, ετοίμασε άρον άρον, σε μια συνεδρίαση του ΠΕΣΥΠ και ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΗ , ΧΩΡΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ και ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ του, ψήφισε την ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ , που απαίτησε η κυρία θεματική, ως ΕΠΕΙΓΟΝ ΘΕΜΑ......
Αυτό συνέβη τον Δεκέμβριο του 2016......
Τον Ιανουάριο, είχαν κιόλας έτοιμη την εταιρεία !!!!
Με τα πρόσωπα που σας είχαμε ανακοινώσει από τότε.,,......
Τον κύριο BRAVA , ως διευθύνοντα σύμβουλο........πρώην ακόλουθο και υποστηρικτή του βουλευτή Κώστα Βλάση ( αυτή τη μέθοδο χρησιμοποιούσε πάντα ο Πέτρος.......την αποδυνάμωση των αντιπάλων του !!!) αλλά και με σημαίνοντα έμπιστο ακόλουθο του πρώην δημάρχου Τρίπολης........ως μέλος, τον κ. Μπάλλο !!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ
Και ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΙΟΙ συμμετέχουν ως ιδρυτικά μέλη......ΠΟΙΟΙ έχουν θέσεις κλειδιά και ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΛΟΥΝΤΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ !!!
Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΦΥΣΙΚΑ
ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ !!!!

ΟΡΙΖΕΤΑΙ (!!!!!!!!!!!!!) ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ........ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΡΙΕΤΙΑ......

ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ..........ΣΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΟΡΕΩΣ ΜΑΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΦΑΙΜΑΞΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ !!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση: Μαΐου 05, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΑΤΟΥΛΗΣ: "ΤΑΠ ΤοΚ" ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Η ΜΚΟ ΤΟΥ "ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator