ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ: Το Κορινθιακό ποδόσφαιρο αλλάζει για πάντα !!!

0
Είναι πλέον οριστική η απόφαση του Μιχάλη Τσιχριτζή να ηγηθεί το ψηφοδέλτιο "Αναγέννηση του Κορινθιακού Ποδοσφαίρου" ως υποψήφιος πρόεδρος στις προσεχείς εκλογές της ΕΠΣ Κορινθίας και στο πλευρό του συντάσσονται καθημερινά μεγάλα ονόματα του Κορινθιακού ποδοσφαίρου όπως o Δημήτρης Φλεβάρης και ο Δημήτρης Μπίτζιος.
Η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική και όλα δείχνουν πως το Κορινθιακό ποδόσφαιρο αλλάζει για πάντα.
Δημοσίευση: Μαΐου 08, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ: Το Κορινθιακό ποδόσφαιρο αλλάζει για πάντα !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator