Το Μαξίμου να’ ναι καλά, ο Τόσκας να κοιμάται και τα Εξάρχεια δεν πάει να καίγονται...

0



Τα στοιχεία είναι εντυπωσιακά. Κάθε δεύτερη ημέρα πραγματοποιούνται στα Εξάρχεια επεισόδια από τους μπαχαλάκηδες. Μέσα στους τέσσερις πρώτους μήνες, από την Πρωτοχρονιά μέχρι και τις 30 Απριλίου σημειώθηκαν 59 συνολικά επιθέσεις.

Οι επιθέσεις, δε, είναι διπλάσιες από πέρυσι. Το 2016 καταγράφηκαν 89 επιθέσεις στην περιοχή των Εξαρχείων, εκ των οποίων οι 32 σημειώθηκαν στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Χαριλάου Τρικούπη. Φέτος, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ έχουν καταγραφεί 22 χτυπήματα. Το 2015 είχαν καταγραφεί 46 επιθέσεις, εκ των οποίων 26 στο ΠΑΣΟΚ και το 2014 40 επιθέσεις, εκ των οποίων οι 21 στην Χαριλάου Τρικούπη.

Η αστυνομία υπογραμμίζει πως οι συλληφθέντες είναι κυρίως άτομα νεαρής ηλικίας, από 16 έως 25 ετών, εκ των οποίων πολλοί είναι αλλοδαποί.

Στα επεισόδια που έγιναν την Κυριακή, όπως αναφέρει το «Έθνος», συνελήφθησαν τέσσερις Ισπανοί και ένας Ρώσος, με τη δράση της «διεθνούς των μπαχαλάκηδων» να μην είναι πρωτόγνωρη στην Ελλάδα.

Υπέροχα. Διαπιστώσεις και ξανά διαπιστώσεις αλλά ουσία μηδέν. Ο Τόσκας, ο πρώην Πασόκος που αγκάλιασε κι αυτός τον ΣΥΡΙΖΑ για να γίνει υπουργός, βρίσκεται σε διαρκή νιρβάνα. Η δε κυβέρνηση συνολικά τι κάνει; Απολύτως τίποτε. Αν και ξέρουν ότι κάθε δεύτερη ημέρα οι μπάχαλοι θα χτυπήσουν εντούτοις δεν ασχολούνται με το να φτιάξουν ένα στρατηγικό σχέδιο αντιμετώπισης του φαινομένου. Αντιθέτως, αφήνουν τους «Ρουβίκωνες» να στήνουν τσαντίρια στην πλατεία Εξαρχείων και στέλνουν τους αστυνομικούς των 700 ευρώ σαν πρόβατα για σφαγή.

Το μόνο που κάνουν είναι διαπιστώσεις για το αν πρόκειται για αλλοδαπούς λες κι έχει καμιά σημασία. Καλεσμένοι σε πάρτι είναι οι άνθρωποι να μην τους αφήσουμε το χώρο ελεύθερο για να κάνουν ό,τι γουστάρουν; Όταν Αλβανοί, Σέρβοι, Γεωργιανοί, Ισπανοί και όλη η υπόλοιπη σάρα και μάρα ξέρει πως υπάρχει στην Ελλάδα μια περιοχή που είναι ανεξάρτητο κράτος και μια κυβέρνηση που σκόπιμα αφήνει τους μπαχαλάκηδες να δρουν κατά βούληση, γιατί να μην έρθουν; Τζάμπα φαί και ύπνο, τζάμπα μολότοφ και βεγγαλικά αφού όλα τους τα προσφέρουν απλόχερα οι εγχώριοι «επαναστάτες». Θα κάνουν το μπάχαλό τους, θα κάνουν και τα μπανάκια τους και θα επιστρέψουν στη χώρα τους να έχουν να διηγούνται πόσο ωραία πέρασαν στο ξέφραγο αμπέλι.

Όμως, το κράτος των Εξαρχείων με την πολυεθνική των μπαχαλάκηδων είναι δημιούργημα του άλλου κράτους, αυτού της Αριστεράς που νομίζει ότι με το να κρατάς τους εγκληματίες σε… ύφεση, να μην τους προκαλείς και να μην αντιδράς στις προκλήσεις τους, θα γλιτώσεις και τα χειρότερα. Είναι θέμα χρόνου, όμως, να υπάρξει κανένας νεκρός αστυνομικός ή περαστικός για να μη μιλήσουμε για την καταστροφή της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.

Και τι έγινε; Το Μαξίμου να’ ναι καλά, ο Τόσκας να κοιμάται και τα Εξάρχεια δεν πάει να καίγονται...

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Μαΐου 31, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το Μαξίμου να’ ναι καλά, ο Τόσκας να κοιμάται και τα Εξάρχεια δεν πάει να καίγονται..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator