Όταν ο Λουκάς Παπαδήμος απαρνήθηκε τον μισθό του ως πρωθυπουργός

0



Σοκ επικρατεί μετά την τρομοκρατική επίθεση που δέχθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, ενώ οργή προκαλούν τα «δηλητηριώδη» σχόλια που αναρτώνται σχετικά με το τραγικό συμβάν στα social media.

Φυσικά, ξεχωρίζουν αυτά που κάνουν αναφορά στο ήθος του κ. Παπαδήμου, όπως έκαναν και οι περισσότεροι πολιτικοί σε δηλώσεις τους, χθες, όταν έσπευσαν στον Ευαγγελισμό.

Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι ο Λουκάς Παπαδήμος, όταν ανέλαβε τα πρωθυπουργικά του καθήκοντα το 2011, απαρνήθηκε την αμοιβή του.

Η άρνηση του να εισπράττει την λεγόμενη πρωθυπουργικό μισθό του, είχε αποκαλυφθεί τυχαία στις Βρυξέλλες μετά από ερώτηση ενός δημοσιογράφου.

Ο ίδιος είχε πάρει αυτή την συμβολική απόφαση από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την πρωθυπουργία, χωρίς να το διατυμπανίζει. Για την ακρίβεια, όπως είχε γράψει μετά την αποκάλυψη ο Μικροπολιτικός στα ΝΕΑ, ο κ. Παπαδήμος δεν το είχε αποκαλύψει ούτε στους συνεργάτες του.
Δημοσίευση: Μαΐου 29, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Όταν ο Λουκάς Παπαδήμος απαρνήθηκε τον μισθό του ως πρωθυπουργός"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator