Ενημερωτική εκδήλωση για το ερευνητικό πρόγραμμα Αρχαίας Τενέας

0
Πρόσκληση για την ενημερωτική εκδήλωση για το ερευνητικό πρόγραμμα Αρχαίας Τενέας υπό τη διεύθυνση της Δρ. Έλενας Κόρκα την Τετάρτη 10/5/2017 και ώρα 7 στο Επιμελητήριο Κορίνθου.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει χαιρετισμούς, ομιλίες για την ανασκαφή, συντήρηση και τις νομισματικές μαρτυρίες  θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση του Επιμελητηρίου Κορινθίας.

Η παρουσία σας θα είναι ιδιαιτέρως τιμητική.
Δημοσίευση: Μαΐου 10, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ενημερωτική εκδήλωση για το ερευνητικό πρόγραμμα Αρχαίας Τενέας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator