Δεξιοτεχνία Κορίνθου 2017: Επιστροφή στις ρίζες

0Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας , κλείνει φέτος 30 χρόνια παρουσίας στον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό.O καλύτερος τρόπος για να το γιορτάσουμε είναι να επιστρέψουμε στην αφετηρία μας … τους αγώνες Δεξιοτεχνίας.

Ήταν Ιούλιος του 1987 και η νέα λέσχη της Κορίνθου (ΑΛΑΚ) έκανε την πρώτη της αγωνιστική εκδήλωση με την βοήθεια της Α.Λ.Α και προσωπικά της Κας Κυρίτση , αλλά και την συμπαράσταση του Σαράντη Αποστολίδη , 30 χρόνια μετά θα θυμηθούμε αυτές τις στιγμές το Σάββατο 17 Ιουνίου (ώρα 19:00) με την Δεξιοτεχνία Κορίνθου 2017 .

Παράλληλα με την διοργάνωση του αγώνα Δεξιοτεχνίας , που θα γίνει το απόγευμα στο parking Aγ.Νικολάου, από το πρωί στην Πλατεία Ε.Βενιζέλου (Φλοίσβος) θα υπάρχει μία έκθεση-παρουσίαση, των σύγχρονων αγωνιστικών άλλα και κλασικών οχημάτων εποχής των μελών μας .

Ο Δήμος Κορινθίων θα είναι για μια ακόμα φορά στο πλευρό της Α.Λ.Α.Κορινθίας στηρίζοντας και βοηθώντας την διοργάνωση.

Χορηγός του αγώνα Δεξιοτεχνίας η ΑΣΗΜΑΚΗΣ Ανταλλακτικά .

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν την Δευτέρα 29/5/2017 και λήγουν την Παρασκευή 9/6/2017

Για περισσότερες πληροφορίες 2741072998 & 6947814171 και στην ιστοσελίδα www.alak.gr

ΤΟ EVENT ΣΤΟ FB ΕΔΩ

Δημοσίευση: Μαΐου 27, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δεξιοτεχνία Κορίνθου 2017: Επιστροφή στις ρίζες"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator