ΤΖΗΜΕΡΟΣ: Βάζω στοίχημα 1.000.000 ευρώ και δεσμεύομαι να τα πληρώσω μέχρι τελευταίας δεκάρας

0



Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ;

Αύριο, το πολύ μεθαύριο, θα πρέπει να ανεβεί το επίσημο βίντεο της Περιφέρειας με το επεισόδιο εδώ: http://hellasnews.tv/pat/ Κρατήστε τη διεύθυνση να το τσεκάρουμε παρέα. Όπως βλέπετε υπάρχει κάμερα με πανοραμική λήψη ακριβώς μπροστά από το προεδρείο. Υπάρχουν άλλες δύο κάμερες στην πλάτη του συμβουλίου που πιάνουν και κουνούπι να πετάει. Τι στοίχημα βάζετε ότι θα έχει πέσει ψαλίδι και δεν θα ακούγεται ούτε καν το αρχικό βρίσμο που μου ρίξαν ερχόμενοι στο έδρανό μου και πετώντας μου κομμάτια από αφίσες στο πρόσωπο, οι σταλινοφασίστες (ενώ ο ομιλητής συνέχιζε να μιλάει κι εγώ ήμουν ακίνητος χωρίς να γυρίσω ούτε καν το κεφάλι να τους δω); Ή λέτε να υπάρχει η σκηνή του λυντζαρίσματος που έγινε ακριβώς μπροστά στο προεδρείο και που η κάμερα, ακόμα και καρφωμένη, θα την έχει πιάσει οπωσδήποτε; Ευτυχώς που κάποιος σήκωσε το κινητό και το έγραψε, να είναι καλά ο άνθρωπος, γιατί θα λέγαν, όπως την προηγούμενη φορά που πήγαν να με πνίξουν, ότι η τραμπούκικη συμπεριφορά τους είναι αποκύημα της φαντασίας μου. Βάζω στοίχημα 1.000.000 ευρώ και δεσμεύομαι να τα πληρώσω μέχρι τελευταίας δεκάρας. Όποιος έχει τα κότσια από τους συκοφάντες, ευκαιρία να γίνει πλούσιος. Άντε, λεβέντες μου, να βλέπω τα τουίτια να ανάβουν.

Δημοσίευση: Μαΐου 15, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΖΗΜΕΡΟΣ: Βάζω στοίχημα 1.000.000 ευρώ και δεσμεύομαι να τα πληρώσω μέχρι τελευταίας δεκάρας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator