Επιμένει ο Πνευματικός: «Οικονομικό σκάνδαλο η σύμβαση για τα σκουπίδια» (video)

0



– Όπου φύγει – φύγει οι υπόλοιποι Δήμαρχοι
Μόνος… τολμηρός ο Δήμαρχος Κορινθίων από τους Δημάρχους που έδωσαν το παρόν στην στάση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στον κόμβο Ξυλοκάστρου το μεσημέρι, δέχτηκε να μιλήσει για το θέμα των απορριμμάτων, λίγα 24ωρα μετά τις κυβερνητικές ανακοινώσεις περι υπογραφής της σύμβασης εντός του Απριλίου αλλά και ολιγωρίας και καθυστέρησης των Δημάρχων σε επίπεδο προτάσεων, οι οποίες σύμφωνα με τον Υπουργό Αλέκο Φλαμπουράρη είχαν ζητηθεί.

Ο Morias εντόπισε στην αερογέφυρα του Ξυλοκάστρου το «Δημαρχιακό πηγαδάκι» των Κώστα Καλαντζή ( Δήμαρχος Νεμέας), Σπύρου Σταματόπουλου (Δήμαρχος Σικυώνας), Γιώργου Γκιώνη (Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων) και Αλέξανδρου Πνευματικού (Δήμαρχος Κορίνθου) και ζήτησε όπως ήταν αναμενόμενο τις τοποθετήσεις τους επι των εξελίξεων. Εν ριπεί οφθαλμού ο Σπύρος Σταματόπουλος απομακρύνθηκε ενώ ο Κώστας Καλαντζής αιτιολόγησε την άρνηση του με την φράση «ε δεν είναι για τέτοιες δηλώσεις σήμερα»! Τα… κάστανα από τη φωτιά κλήθηκε να βγάλει ο Δήμαρχος Κορίνθου ο οποίος θα έλεγε κανείς πως… με τις δηλώσεις του περισσότερο θέριεψε τις φλόγες της αντιπαράθεσης και πως όχι όταν έκανε λόγο για «οικονομικό σκάνδαλο» με την συμμετοχή μάλιστα και της κυβέρνησης.

Ο Δήμαρχος Κορίνθου , αμετακίνητος στις θέσεις που εκφράστηκαν και πριν από λίγες ημέρες στην συνέντευξη των 5 , αμφισβήτησε 2 φορές την εξέλιξη με την υπογραφή της σύμβασης σημειώνοντας στην αρχή της δήλωσής του πως «εδώ και 3 χρόνια μπαίνουν οι υπογραφές και ακόμα δεν έχουν μπει , δεν σας προβληματίζει αυτό;» αλλά και στο τέλος αυτής όταν αναφερόμενος στον ΦΟΔΣΑ και την απόφαση που πρέπει να πάρει, έκανε λόγο για ευθύνες των Δημάρχων έναντι των πολιτών τους για μια σύμβαση – σκάνδαλο «εάν υλοποιηθεί»!

Τη μήνη του Δημάρχου έλαβε και ο Υπουργός Φλαμπουράρης για την αναφορά του «περίμενα προτάσεις των δημάρχων και δεν τις έκαναν ποτέ»…

Χριστίνα Τσιορωτά
Δημοσίευση: Απριλίου 12, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Επιμένει ο Πνευματικός: «Οικονομικό σκάνδαλο η σύμβαση για τα σκουπίδια» (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator