Έρευνα Pulse: Δημοφιλέστερη η κυβέρνηση Σαμαρά

0Ιδιαίτερα ενδιαφέροντα είναι τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των κυβερνήσεων του Μνημονίου στην έρευνα της Pulse. Η κυβέρνηση Σαμαρά –Βενιζέλου αποσπά τις περισσότερες θετικές απαντήσεις (33%) ενώ ακολουθούν αυτές του Λουκά Παπαδήμου (24%) και Τσίπρα-Καμμένου (17%). Με μονοψήφιο ποσοστό θετικών αξιολογήσεων καταγράφεται η διακυβέρνηση Παπανδρέου (8%).

Είναι μια ξεκάθαρη επιβεβαίωση σε όσους χαριτολογώντας λένε «Σαμαράς θα λέτε και θα κλαίτε». Και επιβεβαιώνει το άρθρο που είχε γράψει το Antinews για το λάθος του ελληνικού λαού όταν το 2015 πίστεψε στα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ κι ότι «δεν είχε να χάσει τίποτε».

Ίσως, όμως, είναι αργά για τη χώρα, πέραν της ηθικής δικαίωσης που μπορεί να νιώθει εκείνη η κυβέρνηση Σαμαρά η οποία πάλεψε επί 2,5 χρόνια υπό αντίξοες συνθήκες. Τι να την κάνεις όμως την δικαίωση όταν η χώρα βρίσκεται σε τέτοιο σημείο καταστροφής;

Και πόση... συγγνώμη να ζητήσει ο ελληνικός λαός για το λάθος που έκανε τώρα και το πληρώνει ακριβά;

Πόσο διαφορετική θα ήταν η Ελλάδα αν τότε δεν έπεφτε εκείνη η κυβέρνηση ή αν ο κόσμος την επέλεγε να συνεχίσει τη δουλειά της; Ή αν οι ξένοι, κυρίως ο Σόιμπλε, δεν ήθελαν να την ρίξουν;

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Απριλίου 08, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Έρευνα Pulse: Δημοφιλέστερη η κυβέρνηση Σαμαρά"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator